2024. március 19. | kedd | József, Bánk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Várkonyi Attila (DJ. Dominique)

DJ Dominique sztárokkal együtt valósítja meg a kisfiú álmát

Hírességek fognak össze a kerekesszékes Milánért

Igazi sztárkavalkádra számíthat, aki június 16-án, szombaton ellátogat az egyik budapesti szórakozóhelyre. A népszerű művészek ezúttal nemes cél érdekében gyűlnek össze. Várkonyi Attila, a KézenFogva Alapítvány nagyköveteként már hat éve segít a rászorulókon születésnapi bulija keretén belül. Tavaly Ujpál Dalmának gyűjtöttek, aki ezáltal Disneylandbe utazhatott, idén pedig a 11 éves Milánnak segítenek eljutni Barcelonába egy focimeccsre. 

DJ Dominique-tól már megszokhattuk, hogy nem mindennapi születésnapi rendezvénnyel készül: sztárvendégeivel együtt idén is egy különleges bulit szeretne összehozni. A népszerű lemezlovas jó cél érdekében hívja össze híres társait: ezúttal a KézenFogva Alapítvány arca, Dalma ajánlotta osztálytársát, Kovács Milánt, akinek nagy vágyát szeretnék teljesíteni.

- Viccesen szoktam mondani, hogy a neve ellenére nem a Milannak szurkol, hanem a Barcelonanak. Szeretne ugyanis eljutni a spanyol városba egy focimeccsre, hiszen nagy rajongó, követi az összes top bajnokságot. A fiú minimális autisztikus jegyeket mutat, keze és lába nem mozog, de az elméje teljesen ép. Dalma barátja és egyben osztálytársa, ő találta ki, hogy Milánnak segítsünk. Minden évben egyre többen leszünk: jövőre már hárman találjuk meg a következő gyermeket, akinek segíthetünk.

Dalma is nagyon örül, hogy az ő álma megvalósulása után társát támogatják közösen:

- Olyan boldog vagyok, hogy sikerült találnunk egy olyan kisfiút, akinek Dominique, a KézenFogva Alapítvány és a sztárok teljesítik az álmát. 

Attila elárulta, napról napra bővül a sztárlista, a hírességek keresik meg a DJ-t, hogy ők is részt vegyenek a jótékonyságban.

- A rendezvényre ellátogat többek között Gesztesi Károly, Bárány Attila, Kiki, Vincze Lilla, Nyertes Zsuzsa, Kerozin, Kefir, Lala a Liget Clubba, de folyamatosan érkeznek a megkeresések. Hat éve indult ez a kezdeményezés. Onnan jött az ötlet, hogy minden évben adtak nekem különböző ajándékokat, amiket nem is használtam. Így arra gondoltam, hogy kössük össze a kellemest a hasznossal, és egy rendezvény keretén belül adományozzunk a rászorulóknak. Így a társaimmal együtt azt érezzük, hogy van értelme ennek a közös akciónak.

[2018.06.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.18.]
gazda szolgáltatás [2024.03.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
Az Amaranthe & Dragonforce...

A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Februárban - hat alkalommal - Budapesten...

Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
Bestiális este a Barba Negrában
beszámolók még