2024. március 19. | kedd | József, Bánk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

ABBA Tribute, emlékkoncert Budapesten és Győrben is!

Ne hagyjuk ABBA!

THE SHOW: A TRIBUTE TO ABBA
Győr Audi Aréna: 2019. március 25. 20:00h
Papp László Budapest Sportaréna: 2019. március 26. 20:00h

Közel 700 koncerttel 40 országban, több mint 2 millió eladott belépővel ‘THE SHOW’ az ABBA zenéjének újabb sikert hozott – most pedig a ‘THE SHOW’ az ABBA “People Need Love” című első kislemez kiadásának 45. évfordulóját ünneplik. Győrben március 25.-én, majd egy nappal később, március 26.-án Budapesten lépnek fel.

Az ABBA legendája 1974-ben, az Eurovíziós Dalfesztiválon kezdődött, és azóta is a popzene történelmének legtöbb lemezeladással rendelkező együttese lett a Beatles után második helyen. A győztes Waterloo című sláger volt számukra a nagy áttörés, melyet számos világszerte slágerlista vezető dal követett. Nem titok, hogy az ABBA már évtizedek óta nem turnézik, így a fáklyát “THE SHOW – a tribute to ABBA” című show viszi tovább, mely a világ legjobb ABBA emlékkoncertje a Hivatalos Nemzetközi ABBA Rajongói Klub (Official International ABBA Fan Club) szerint.

'A SHOW'-t 2001-ben hozták létre és azóta egy fantasztikus 15 évnyi turnéval arattak világsikert. Közel 700 koncerttel 40 országban, több mint 2 millió eladott belépővel ‘THE SHOW’ az ABBA zenéjének újabb sikert hozott – most pedig a ‘THE SHOW’ az ABBA “People Need Love” című első kislemez kiadásának 45. évfordulóját ünneplik.

“Az ABBA tökéletes másának megalkotásakor az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy svéd énekeseket használjunk. Nekik van egy olyan jellegzetes kiejtésük, amit más nem tud leutánozni. Így nem kellett semmilyen kompromisszumot kötnünk, amikor újra alkottuk az igazi ABBA hangzást” - nyilatkozta Kenneth Svoldgaard producer.

Ami a többi ilyen emlékkoncerttől megkülönbözteti a ‘THE SHOW’-t abban rejlik, hogy a két női énekest sikerült úgy újjáteremteni nemcsak kinézetben, de hangzásban is, hogy szinte megtévesztésig hasonlítanak Agnetha-ra és Anne Frid-re és még a legkritikusabb rajongók is elismerően nyilatkoznak róluk. A két énekesnőt azután válogatták be a zenekarba, miután megnyerték a nagy svéd tehetségkutató show-t, mint ABBA lányok. Most pedig a ‘THE SHOW’-ban mutatják be tehetségüket az egész világ előtt.

A ‘THE SHOW’ zenéjét a svéd Waterloo nevű együttes játssza, melyet a Londoni Nemzeti Filharmonikus Zenekar kísér a háttérben, Matthew Freeman zenei igazgató vezényletével. Olyan nagy sztárokat kísértek koncertjeiken, mint Elvis Costello, Robbie Williams és Sir Cliff Richard.

Hogy még jobban elérjék az eredeti hatást a ‘THE SHOW’-val, eredeti ABBA zenész is feltűnik a show-ban vendégelőadóként. Ez az, ami olyan különlegessé teszi ezt az ABBA emlékkoncertet. A közönség már előre örülhet, hogy láthatja a legendás szaxofonost, Ulf Andersson-t, aki még az eredeti ABBA-val turnézott együtt és az ‘I Do, I Do, I Do, I Do, I Do’ című sláger zenéjét együtt írta Benny Andersson-nal, az eredeti ABBA taggal.

Az Abba mára élő legenda, ezt bizonyítják évtizedek óta világszerte a teltházas koncertek, a nagysikerű Mamma Mia filmek és nem utolsó sorban a Mamma Mia musical, ami szintén hatalmas sikernek örvend.

Ne hagyjuk ABBA! 

jegyek itt: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/the-show-a-tribute-to-abba-budapest-papp-laszlo-sportarena-495671/event.html

 

[2019.03.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.18.]
gazda szolgáltatás [2024.03.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
Az Amaranthe & Dragonforce...

A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Februárban - hat alkalommal - Budapesten...

Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
Bestiális este a Barba Negrában
beszámolók még