2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Plusz előadást hirdettek az Apáca Show-ból
Kiderült! Ő rendezi a Dóm téri Rómeó és Júliát
Kapcsolatok
Szegedi Szabadtéri Színpad

Alföldi, Feke és Molnár Piroska a szegedi Apáca Show-ban

Három sztár nevét is nyilvánosságra hozták a jövő nyári, Dóm téri szuperprodukció szereposztásából. Alföldi Róbert gengszter, Feke Pál rendőrtiszt, Molnár Piroska zárdafőnöknő lesz a történetben. A várva várt musicalt is tartalmazó, kedvezményes, karácsonyi bérleteket válthatnak a Szegedi Szabadtérire. 

2018. augusztus 10-én mutatják be az Apáca Show-t a Szegedi Szabadtéri Játékokon, de már most hihetetlen népszerűségnek örvend a készülő produkció, sosem látott ütemben kapkodják a jegyeket a rajongók. A hat előadásra szóló jegyek fele már gazdára talált.

A diszkó- és soul-dallamokkal fűszerezett musicalsiker hazai főszereplőjét castingon választják ki, három fontos szereplőről azonban ma lerántották a leplet. Molnár Piroska alakítja a zárdafőnöknőt, aki a történet szerint a diszkódíva Deloris rejtekhelyét biztosítja, Feke Pál lesz Eddie Souther rendőrtiszt, aki az izgalmas sztorit indító bűntény megoldására törekszik, Alföldi Róbertet pedig gengszterként láthatjuk az előadásban, Curtis Jackson szerepében. Mindhárman közönségkedvenc visszatérők a Dóm tér színpadán.  

Minden idők egyik legnépszerűbb amerikai filmvígjátékának musicalverziója - melyet a nyolcszoros Oscar-díjas Alan Menken jegyez - most látható először Magyarországon, Szente Vajk rendezésében, a Szabadtéri és a Zikkurat Ügynökség közös produkciójaként.

Karácsonyi papírba csomagolhatja a nyári estéket

Idén is kedvezményes, karácsonyi bérletekkel szeretné szebbé tenni az ünnepeket a Szabadtéri: ötféle konstrukció közül választhatunk. A Premier bérlet az összes jövő nyári előadás első estéjét tartalmazza, míg a Musical bérlettel a három látványos zenés produkciót, az Apáca Show-t, az Alföldi Róbert rendezésében színre vitt Hegedűs a háztetőnt és a tavalyi nagy sikert, A Notre Dame-i toronyőrt tehetjük egyszerre a fa alá.

A 2018-as évad egyik legjobban várt előadása, vagyis Shakespeare legnépszerűbb love story-ja, a Rómeó és Júlia mellé a fergeteges Apáca Show-t vagy Verdi csodaszép operáját, a Rigoletto-t csomagolhatjuk karácsonyi papírba. Quasimodo érzelmes, a szeretet erejéről szóló történetét pedig a Rigoletto-val együtt is megnézhetik szeretteink.

A kedvezményes karácsonyi bérleteket november 2-től lehet megvásárolni a Fesztivál Jegyirodán és online felületeken, 6450 Ft-tól. 

[2017.11.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még