2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ünneplő vámpíroktól hemzsegett a színház - képekben
Szenzáció! A Queen világhírű musicalje Budapesten
Képgalériák
Brian May & WWRY

Világsztár lepte meg a We Will Rock You musical társulatát 

A Queen egyik legendás tagja, Brian May lepte meg a pénteki próbán a We Will Rock You musical társulatát. Az együttes világhírű gitárosa rendkívül közvetlen és kedves volt a jelen lévő alkotókkal és a fiatal színészekkel, akiket teljesen lenyűgözött a váratlan látogató. Brian May is csodálattal nyilatkozott a tehetséges előadókról és már aznap este boldogan posztolt látogatásáról saját instagram oldalán.

Múlt héten érkezett hazánkba a legendás Queen és Adam Lambert. Szombaton az  Arénában adtak lenyűgöző, telztházas koncertet. Mint kiderült, nem csak a színpadon, hanem a való életben is lenyűgöző emberek. Bran May és Roger Taylor a Queen alapító tagjai pénteken meglátogatták a We Will Rock You musical csapatát.

A november 24-i budapesti bemutatóra készülő társulat előadott egy rövid részletet a darabból és a jelmez illetve színpad terveket is megmutatták az alkotók. Brian nagyon lelkesen és elismerően nyilatkozott a készülő produkciótól.

“Lehengerlő volt. Elérzékenyültem, mert nyilván emlékszem arra ahogy mi megtettük az első lépéseinket…
A magyar produkció nagyon friss. Új a koreográfia, a jelmezek – a zene és a történet persze megmaradt, aminek nagyon örülök, de őszintén szólva erős érzelmi kapcsolatom van ezzel az egésszel, mert a zene tényleg mi vagyunk…”

“Látni ezt a fiatal csapatot ezzel a hihetetlen energiával, és ahogy előadják ezt az új, bámulatos koreográfiát, miközben olyan magas szinten énekelnek ahogy, egyszerűen lenyűgöző! Én pontosan tudom, mennyi munka van abban, hogy ez ilyen szinten működjön. Ez egy remek érzés, és szerintem ez a musical sokkal tovább fog élni, mint mi és ezt már a születésekor is így éreztem, és erre igazán büszke vagyok…”

“Láttam a nagyon sok díszlet- és jelmeztervet, amik elképesztőek. Imádom, hogy ez az előadás ennyire új és kreatív, és ez most tényleg a legjobb hely és pillanat arra, hogy ezt megvalósítsuk…”

“Úgy éreztem átjön benne a humor, és ez fontos, mert ennek a történetnek van szíve, de nagyon sok komédia is van benne, és ennek a kettőnek egyensúlyban kell maradnia. Nevetned kell, de sírnod is, mert különben nem működhet a dolog, és még így, lecsupaszítva is éreztem, hogy ez működik. Megmaradt az érzelem…”

“Remek energiája van a shownak. Igazából a darab szereplőit összekapcsolja a Queennel. Mi úgy mondjuk a vibrálás, az alkotásunk energiája átáramlik a szereplőkön. És itt a magyar stábnál, olyan egyértelműen átjött ez…”

“Nagyon jó volt ebben az állapotában látnom a produkciót, mert tudom, hogy amikor majd jelmezben, díszletben, fényekkel és hangosítva látjuk majd ugyanezt, egyszerűen elképesztő lesz. Szerintem egy teljesen új generációval fog majd kapcsolódni.”

A nagysikerű musaical november 24-, 25-, 26-n lesz látható a BOCK csarnokban a PS produkció gondozásában, a nemzetközileg is elismert Cornelius Baltus rendezésében Kentaur díszlet- és jelmezterveivel, Túri Lajos Péter koreográfiájával, művészeti vezető Póka Balázs, producer: Simon Edit.

A Queen slágerei köré álmodott futurisztikus vígjáték szövegkönyvét Ben Elton jegyzi. Az előadásban olyan jól ismert Queen klasszikusok hangzanak el, mint a Radio Ga Ga, a Somebody to Love, a Bohemian Rhapsody, az Under Pressure, a Who Wants to Live Forever, a We are the Champion és persze a musical címadó dala, a We Will Rock You

Főbb szerepekben többek közt Sári Éva, Egyházi Géza, Scheich Dávid, Török Anna, Veres Mónika Nika, Balogh Anna, Szemenyei János és Stéphanie Schlesser látható.

 

[2017.11.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még