2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
MR3-Bartók Rádió

Legyék műsorvezető! - tehetségkutató a Bartók Rádióban

A mikrofon előtt érzed magad igazán elemedben? Le tudod bilincselni a hallgatóságodat? Szenvedélyed a kultúra, a komolyzene, és vágyad, hogy munkáddal a társadalom számára fontos értékeket közvetíts? Vonz a rádiózás? Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, és szívesen kipróbálnád magad, itt a lehetőség, a Bartók Rádió ugyanis műsorvezetőket keres.

Nálunk fontos, hogy magadénak érezd a közszolgálati média erényeit, megbízható és alapos legyél, rajongj a komolyzenéért, és természetesen az, hogy szeresd, amit csinálsz! Előzetes tapasztalat nem hátrány, de nem is kötelező! Ha úgy érzed, alkalmas vagy a feladatra, életkorod 23 és 40 év közötti, küldd el jelentkezésedet: egy fényképes életrajzot és egy maximum 3 perc időtartamú bemutatkozó hanganyagot a mikrofonproba@mtva.hu címre. (Az e-mail mérete nem haladhatja meg a 20 MB-ot.)

A jelentkezés határidő: szeptember 22., éjfél.

A 10 legjobb pályázó ősszel a Bartók Rádió élő műsorfolyamában mérheti össze tudását több fordulóban, és közülük szakmai zsűri választja ki a döntőbe jutókat. A döntőben a rádióhallgatók szavaznak arról, hogy ki lesz a győztes. A nyertes műsorvezető fél évig a Bartók Rádió csapatában és műsoraiban tökéletesítheti tudását.

„Rendkívül fontosak a Bartók Rádió hagyományai, és az a hatalmas tapasztalat és tudás, amellyel a kollégáink rendelkeznek, de számunkra az is elengedhetetlen, hogy folyamatosan meg tudjunk újulni. Keressük a friss hangokat, a fiatalokat, az új műsorvezetőket. Jó lehetőség erre egy műsorvezetői tehetségkutató, a Mikrofonpróba, ezért hirdettük meg ezt a rádiós »játékot«. Reméljük, sokan lesznek a komolyzene rajongói közül olyanok, akik a rádiózást is szeretik, és van bátorságuk megmérettetni magukat a Bartók Rádió mikrofonja előtt. Azt érzékeljük, hogy a klasszikus zenének egyre nagyobb tábora van szerte a világon, sorra nyílnak meg a hangversenytermek, rendkívül gazdag a koncertkínálat Magyarországon is, nő a zenei műhelyek száma. A hallgatói igények is növekednek, lépést kell tartanunk a közönséggel, és nyitottnak kell lennünk mindenre, ami érték” – nyilatkozta a Bartók Rádió csatornaigazgatója, Devich Márton a kezdeményezésről.

– MTVA Sajtóosztály  –

[2017.09.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még