2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Hasznos tudnivalók és pár program a 25 éves Szigetről

Mint minden évben, idén is augusztusban tombolhatjátok ki magatokat a Szigeten. Szerdától szerdáig tart majd a buli.

A programok között lesz sétahajózás a Dunán, az Európa hajó jóvoltából –, melyre külön belépőjegyet kell venni. A hajóra közvetlen elérést biztosítanak a Sziget privát buszai, a bejáratnál lehet rájuk felszállni és körbenézni általuk Budapest belvárosát. Ha már hajózás, akkor a budapesti közlekedést könnyíti a Citypass, amit bérlet és 48 órás formájában tudtok venni több helyszínen pl. a Keleti pályaudvaron, de akár online a Sziget honlapjáról is, az Info menü alatt.

A programok közül a moziban lesznek nagyon jó kis, izgalmas filmek, ilyen pl.: A Martfűi Rém, egy sorozatgyilkosról szól, aki az éjszaka leple alatt, védtelen nőket erőszakol és gyilkol meg. Vagy egy másik, A Tökéletes Gyilkos, teljesen friss magyar film, április végétől játszák a mozikban. Ez egy olyan apáról szól, akinek meghal a lánya, és a lány barátnőjét gyanúsítják a gyilkossággal, valamint másik esettel is összefüggésbe hozzák. A barátnő [Petra] tagadja a bűnösségét, egy ideig az apa nem hisz Neki, sőt, egyenesen Petrára akarja kenni a gyilkosságokat, de aztán történik valami, amitől elkezd kételkedni… Meg lehet majd még nézni többek közt az Argo 2–t, a Kincsem–et, a Körhinta–t, a Macskafogó–t is.

Cirkusz is lesz

Lesz még többek mellett cirkuszi előadás, színházi előadás, tűz show, zsonglőrködés, energetikai kezelés, táncterápia, kézműves sátor és jósda.
A fellépők között szerepelnek idén talán a legjobban várt Wiz Khalifa, P!nk, és Macklemore az USA–ból, valamint az ausztrál származású 27 éves Izzy Azalea is, akinek idén márciusban jelent meg új kislemeze Mo Bounce címmel. Iggy–t szombaton láthatjuk a Nagyszínpadon.
Sokak által várt a brit The Voice és The X–Factor tehetségkutatók zsűritagja, Rita Ora sajnos a napokban visszamondta a fellépést, mégpedig egyrészt Karib–tengeri nyaralása miatt, másrészt pedig, mint kiderült, két díjátadóra is hivatalos a Sziget időpontjában, így sajnos a magyar közönség nem láthatja idén Rita–t.

A magyar előadók közül Ők is fellépnek a Szigeten: Belga, Esti Kornél, Hiperkarma, Irie Maffia, Járai Márk, Kiscsillag, Majka és Curtis, Margaret Island, Mary Popkids, Petruska, Péterfy Bori és Loveband, Punnany Massif, Szabó Balázs bandája, The Biebers, Vad Fruttik, Wellhello.

A Sziget, mint az elején is írtam, szerdától szerdáig tart, vagyis: augusztus 9–től augusztus 16–ig. Helyszín változatlanul Budapesten az Óbudai–sziget.

- Zámbó M. Vivien -

[2017.08.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még