2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Zséda a Budapest Parkban ünnepel

Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője tavaly megjelent, Kémia című albumával történetében új fejezethez érkezett. Zséda zenéje mindig is egyet jelentett a kibontakozás és felszabadultság élményével, így a minden ízében friss produkcióval és immár kacér, bob-frizurával bűvölő énekesnő nyári turnéja megismételhetetlen alkalomnak ígérkezik.

A nagyszabású koncertkörút csúcspontja lesz Zséda augusztus 12-i fellépése a Budapest Parkban, ahol az énekesnő eddig soha nem látott oldaláról mutatkozik meg. Egy feledhetetlen este erejéig a legnevesebb koncerttermeket cseréli az ország legnagyobb szabadtéri klubjának színpadára, ahol a Kémia dalai mellett a legnagyobb slágereké lesz a főszerep.

A legújabb lemez egyik kiemelkedő alkotása az Eperhold, amely eredeti hangzásvilágával, különleges, lüktető ritmusával és szövegével tökéletesen visszaadja a Budapest Park hangulatát, nem véletlen, hogy a régóta tervezett együttműködés végül ennek a dalnak köszönhetően ért révbe.

Az Eperhold rövid időn belül a kereskedelmi rádiók egyik kedvence és ezzel együtt az idei nyár életérzésének emblematikus slágere lett. Zséda szólókarrierje pont 15 évvel ezelőtt indult a Valahol egy férfi vár című felejthetetlen szerzeménnyel, az énekesnő pedig azóta közel 20 toplistás számot készített. A mostani koncert ennek megkoronázásaképpen a 2009-es, máig egyedülálló Aréna show-hoz hasonló nagyszabású fellépés lesz. A dobok mögött a világhírű Borlai Gergőt is hallhatja majd a közönség, aki folyamatos külföldi turnékörútjáról csak az énekesnő kedvéért látogat haza.

A nagykoncerten bebizonyosodik, Zséda még rengeteg meglepetést tartogat számunkra: sodró dalaiban egyszerre lesz jelen a Cotton Club Singers-ben megismert és imádott, eszményi nő alakja, valamint a kihívó, vagány frontember karaktere.

Zséda Budapest Park-béli fellépésére jegyek elővételben már kaphatók a helyszínen és a prominens jegyirodák országos hálózatában.

[2017.07.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még