2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ilyen lesz idén a Juliális Kehidakustányon

Július 1-jén egész napos programsorozattal várják a családokat a kehidakustányi Sportpályán!

Akik figyelték az elmúlt években a zala megyei programokat, azoknak már jól ismerős a lenyűgöző helyszínen megrendezésre kerülő kehidakustányi Juliális. A szervezők már-már  hagyományként július első szombatján délelőttől várják a kicsiket és nagyokat, sokszínű szórakozási lehetőségekkel. Az ingyenes fesztiválon minden korosztályra könnyen megtalálja a számára szimpatikus kikapcsolódási lehetőség így például amíg a szülők a főzőversenyen szerepelnek vagy éppen kóstolnak, a gyermekek is el tudják foglalni magukat. 

A program délelőtt 11-kor a nemzetközi meghívásos főzőversennyel veszi kezdetét, melynek időtartama alatt Németh Norbert harmónikaművész húzza a talpalávalót. Közben nyit a játszóház is, így a gyermekek már délelőtt ugrálóvárazhatnak, kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, továbbá x-boxozhatnak is az erre berendezett sátorban, készségfejlesztő és logikai játékokkal. 

Fél 12-kor a rendezvény hivatalos megnyitója következik a nagyszínpadon. majd a kora délutáni órákban a főzőverseny résztvevőinek lehet szurkolni. A verseny fél négykor zárul, mely után ételosztás következik, így mindenki jól lakhat az esti koncertek kezdése előtt. Fél ötkor a Virágos Kehidakustány verseny eredményhírdetése és a főzőverseny díjainak az átadása zárja le a délutánt. 

Az esti programok tekintetében minden stílus képviselőinek kedvez a rendezőség. A nagyszínpadon fél hattól a Csillag Születik első szériájának kiváló hangú győztese Tabáni István lép fel a legnagyobb slágereivel, majd a tavaly már nagy sikert aratott és új lemezét turnéztató Dirty Slippers zenekar ad koncertet hét órától. Ezt követően a Muzsika Tv sztárjai a színpadon, Tv felvétellel egybekötött hatalmas bulival. Fellépnek Josh, Mr. Rick és Rony is. A színpadi koncerteket a Déja Vu együttes előadása zárja tizenegy órától, akik a saját dalok mellett a legnagyobb magyar slágereket hozzák el a kehidakustányi közönségnek. 

Egy biztos, aki ellátogat július első vasárnapján Kehidakustányba, a Sportpályára, egész családjával garantált szórakozásban részesül gyönyörű környezetben! 

Bövebb információk és interjúkérés a https://www.facebook.com/KehidaTdm/ oldalon! 

[2017.06.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még