2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Legyél élménymilliomos szexdiéta nélkül!

Mindig is bele akartál kóstolni a sztárok életébe? Pörgős nyári hangulat közepette, június 02-án megteheted, amikor is Kamilka és a Pesti Sikk időutazásra hív a kék Duna partjához és a Nagykörút forgatagához karnyújtásnyi távolságra…

Hölgyek! Urak!

Június 02-án választ kapunk arra, hogy mire (nem) jó a Szexdiéta. Mutassatok be a kínzó fogyókúráknak, s helyette perdüljetek táncra!

A Kiss Kamilka ének- és fuvolaművész szövegíró, valamint a Guiness-rekorder zeneszerző-zongorista-bankár Lőrincz Ádám által alkotott formáció 2013-től hozta újra divatba az 1920/30-as évek slágereit és sanzonjait hagyományőrző módon, modern feldolgozások formájában. Most saját tündérkertjükbe vezetnek, ahol Kamilka és a Pesti Sikk méltó utódként idézi meg a bájosan édes, szerethetően csinos, boldog békeidőket, s ahogy Az élet megy tovább, Körhintán szállva mosódik el a stresszes hétköznapok fantomvilága.

A már ismerős Cupido, a Hívj fel, drágám! és a Tikk-Takk biztos tartóoszlopai a Cseh Tamás Program keretében megalkotott debütáló, Pesti Sikk című albumnak, amelyet június 02-án, a Budapest Jazz Clubban mutatnak be a nagyérdeműnek.

Életigenlő dallamok és kézzelfogható hétköznapiságot költőien megfogalmazó szövegek festenek le mindannyiunk számára kedves életképeket. Könnyű a velük való azonosulás, hiszen rólunk szólnak – nekünk. Az anyag széles témaspektrumot jár be egységes hangzásvilágban, friss, modern lendülettel, természetes lazasággal.

Valódi zenei élményutazás ez a tüzes spanyol vidéktől, a Moldván délre hajózva, egészen a magyar tengerig (Vár a Balaton), a jazz, a swing és a latin dallamok hullámhosszán.

Hajnalban a bársonyosan simogató és búgó hangú ébredés ragad magával, ám éppúgy megelevenedik lelki szemeim előtt a sercegő tűzhely melletti összebújás, ahogy a szerelem fényillatú gyermeke, a Kicsi manó mosolyog rám.

A tempós és léleksimogató, lassabb dalok dinamikus váltakozása nemcsak jó ízlésről, hanem kifinomult érzékről is tanúskodik arról, miként kell a minőséget a populárissal mesteri módon elegyíteni.

Ebből a mosolyalbumból árad a zene és az imádott Pest végtelen szeretete. Az alkotók és közreműködők a könnyed elegancia oltárán áldoznak örök múzsájuknak.

A kifogyhatatlan témák és zenei ötletek, megoldások sikkes folytatást sejtetnek; ám addig is elegendő energiával látnak el. :-)

Az ének, a fuvola és a szövegek Kiss Kamilkát dicsérik; a zongora, a dalok és a hangszerelés Lőrincz Ádám kézjegyét viselik; Csóka Péter gitárvirtuózkodik; Vas Gyuszi adja meg az ütemet; Molnár Péter pengeti az óriáshúrokat; Az Ének Iskolájából ismert Varga Dávid és Vaiana (Disney-rajzfilm) magyar hangja, Faluvégi Fanni vokálozik; illetve kiváló fúvós- és vonósszekció is közreműködik.

Szóval vesd el a szexdiétát, s vegyél részt egy bámulatos hangorgiában! >>>

 

Kamilka és a Pesti Sikk lemezbemutató koncert

2017. június 02. | 20.30 óra

Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.)

 

 

Katt a linkre, s Hívj fel, drágám! >>>

Aigner Ivan 

[2017.06.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még