2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Gyermeknapi programok 2017 Budapesten - a Müpa ezzel készül

Koncertekkel és foglalkozásokkal készül gyereknapra a Müpa

Koncertek, ismeretterjesztő és kreatív foglalkozások, versenyek és meglepetés is várja a családokat a Müpa szombati, Cifra Palota XXL Gyermeknapi programján, amelyre a családok a nemrég felavatott Duna-parti kikötőnek köszönhetően már hajón is érkezhetnek.

    A Müpa tizenharmadik éve rendezi meg nagyszabású gyermeknapi programsorozatát, hogy a majálisok hangulatán túl tartalmas, kulturális kikapcsolódást kínáljon a közönségnek - olvasható az intézmény közleményében.

    A Müpa előtti zenés színpadon a Cimbaliband együttes nyitja a programot, majd az intézmény rezidens gyerekzenekara, a Búgócsiga Zenede muzsikál. 

Délben indul a lemezbemutató

    Déltől a Czutorborsók lemezbemutató koncertjére kerül sor, majd a Mintapinty és a gyerekek alkotta ütőzenekar, a Samba á la drums zárja a fellépők sorát. 

    A Fesztivál Színház színpadán az ütőhangszerek világába enged betekintést a Bachtól Mennensig című program, délután pedig egy robotlány kalandjai elevenednek meg az Ann-droid című zenés színházi előadáson.

    A legkisebb gyerekeket a Mesés-táncos színpad várja, ahol Benedek Kriszta Kerekítő Tippentője után interaktív bábelőadás, a Mása és a Medve következik, majd a Brub, egy zokni, akinek párja nincs című darabot mutatja be a Szamárfül társulat. Ezt követően a Picuri Muri, majd Szente János táncháza várja az érdeklődőket.  

    A színpadi események mellett számtalan egész napos programra is sor kerül, a Müpa parkolója például ismét kreszpályává változik, a nagyobb járművek iránt érdeklődő gyerekek pedig birtokba vehetnek egy használatban lévő nagy buszt is a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jóvoltából. 
    A Természetvédelmi Világalap (WWF) - Élő Duna programja a környezetvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet, a Könyvmolyoló keretében meseírók hoznak létre könyves ligetet a Müpa előtt. 

    Mindezek mellett lesz körhinta és királyi várjáték is, de számtalan egyéb fejlesztő foglalkozás és sportlehetőség is várja az érdeklődőket.

Még több gyermeknapi program ITT.

MTI

[2017.05.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még