2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Stohl András: "szeretnénk hallgatóink életét jobbá tenni"

Április 20-án indul Magyarország megújult reggeli rádióműsora, a Class FM Morning Show - Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel.

A műsor küldetése, hogy gazdagítsa és jobbá tegye a hallgatók életét, mindennapjait úgy, hogy közben szórakoztat. Bátran felvállal bármilyen témát, ami abban a pillanatban fontos az emberek számára. Tartalmas műsor készül, amelyben a fókusz a hallgatókon lesz.

A műsorvezetők őszintén vállalják saját karakterüket, véleményüket, nem játszanak szerepet, adott kereteken belül maximális alkotói szabadsággal rendelkeznek. Zita személyében megjelenik a segítő, empatikus, megértő női aspektus is, amely megfelelő szinten sehol nincs jelen a mai magyar éterben.

A Class FM, mint mindig, most is a legjobbat akarja nyújtani a hallgatói részére.

Stohl András Magyarország egyik legjobb színésze, tévés műsorvezetője, hangja. Nem takargat semmit, őszintén, csibészes mosollyal és hatalmas szenvedéllyel beszél mindenről. András egy igazi macsó, hatalmas szívvel.

Pataki Zita az ország egyik legismertebb tévés időjósa, most itt a lehetőség számára, hogy megmutassa új oldalát: nyitott, megértő, együttérző, elnéző, de semmit sem hagy annyiban! Ne tévesszen meg senkit a finom, nőies külső: nála nincs tabutéma, és ezt a férje is tudja.

Janklovics Péter Magyarország egyik legismertebb humoristája, színész, sokoldalú személyiség. Képes mindenből viccet csinálni, még abból is, amiből nem lehet. Mivel úgy tartják, hogy minden viccnek a fele igaz, ezért érdemes lesz figyelni, mert Péter mindig rámutat, hogy az éremnek két oldala van.

A Class FM új reggeli műsorvezetői a megújult Morning Show-ról:

„Kiállunk az igazságért, szeretnénk hallgatóink életét jobbá tenni, a nehéz dolgokban társuk lenni, segíteni. Tudom, miket értem el, mire vagyon képes, miket tettem, próbáltam ki életemben. Ezt a tapasztalatot, ezeket az élményeket fogom a mindennapokban is működtetni, használni, hogy másoknak megmutassam a tanulságokat, a konzekvenciákat. Színész vagyok, énekes, tévében már vezettem műsort, de ez itt teljesen más lesz. Ha kell, kimondom nyíltan a véleményem, azt is, amit esetleg más nem mer, ha kell, én leszek a rossz fiú, a provokatív, a megmondó, de mellette óriási szívem van, és nagyon tudok szeretni is. Az én feladatom, hogy összefogjam és irányítsam a csapatot.” - mondta Stohl András.

„András mellé kell valaki, aki kiegyensúlyoz, aki hozza a női energiákat, aki megértő és segítő, ha kell, akár, mint a csapat pszichológusa. Azt látom, hogy a közönségnek nagy igénye van arra, hogy egy reggeli műsor szórakoztató legyen, de egyúttal foglalkozzon komoly és fontos ügyekkel, témákkal is, legyen valaki, aki valóban meghallgatva az embereket segíteni is akar.” - közölte Pataki Zita.

"Az a tapasztalatom, hogy a médiában sok esetben szerepet játszanak, én szeretném őszintén szórakoztatni az embereket, szeretném őket megnevettetni, mert azzal már önmagában is egy picit jobban indul a napjuk. Ebben a műsorban enyém a legjobb feladat, tulajdonképpen úgy is lehet mondani, hogy én vagyok az udvari bolond, folyamatosan széttrollkodom azt, ami történik, de kizárólag azért, hogy megmutassam a dolgok vicces, könnyedebb oldalát is.” - nyilatkozta Janklovics Péter.

Szerkezetében is hoz újdonságot a megújult Morning Show: változik a szöveg - zene arány, ez feszesebb, tartalmasabb megszólalásokat jelent majd, amit új játékok és izgalmas promóciók egészítenek ki. Erős interaktivitással és további extra hozzáadott értékekkel, szolgáltatásokkal kívánjuk a hallgatói igényeket még magasabb színvonalon kiszolgálni.

Szóval kattanj ránk és keresd az élő adás ikont a classfm.hu-n, mert ezek a reggelek tényleg klasszak lesznek!

Class FM - Morning Show

Minden hétköznap 6 és 10 között - Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrel, a classfm.hu-n!

[2017.04.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még