2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Chris Norman rendhagyó koncerttel készül Budapesten

A Living next door to Alice és a Midnight Lady előadója a Tüskecsarnokban!

Who the f... is Alice? Ugye emlékszünk a slágerre és a refrénre, amelyet itt Magyarországon is egy emberként kiabált mindenki az összes házibulin és diszkóban a hetvenes évek végén és a nyolcvanas évek elején.

A dal előadója és szerzője, akinek ezen kívül számos más slágerét ismerjük, április 22-én egy különleges koncertet ad saját zenekarával és az Óbudai Danubia Zenekarral a Tüskecsarnokban.

Chris Norman a Smokie együttes énekeseként és szólóban is sikeres volt. Dalai meghatározóak voltak az említett korszakban, de slágereit a mai napig játsszák  a világ összes rádiójában.  Elég, ha olyan számokra emlékszünk, mint az I'll meet you at midnight, a Some hearts are diamond, a Stumblin’ in Susie Quatro-val vagy a Midnight Lady.  

Ezeket és sok más dalát most élőben is meghallgathatjuk Budapesten április 22-én a Tüskecsarnokban, ahol a Smokie egykori frontembere személyesen énekli el ezeket nekünk zenekara és az Óbudai Danubia Szimfonikus zenekar kíséretében. Amikor a művész - szinte első szóra - igent mondott a felkérésre, gyorsan felkutatta londoni otthonában az egykori Smokie kottákat és elküldte azokat a koncert szervezőinek, hogy ezek képezzék a szimfonikusan eljátszott dalok alapját, így is garantálva az eredetihez leginkább hasonlító, hamisíthatatlan hangzásvilágot. Elárulta, hogy nagyon várja a budapesti koncertet, mert nagyon ritkán énekel ilyen nagy szimfonikus zenekar kíséretével.

Természetesen több évtized eltelt a hetvenes évek óta, de Chris Norman még mindig nagyon népszerű, pedig azóta született 5 gyermeke és unokái is vannak már. Sajnos a legidősebb fiát elveszítette, amikor az egy autóbalesetben meghalt, de a tragédia még közelebb hozta őket a családtagjaikkal és feleségével, akivel 47 éve él boldog házasságban. A zenész többször járt már Magyarországon, és mint mondta, mindig szívesen jön ide. Azt is hozzátette, hogy mivel most több ideje lesz mint az előző alkalmakkor, szeretne Budapesten több nevezetességet megnézni.

 

[2017.04.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még