2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Dal 2017 Extra produkció - Margaret Island: Veled minden
Kapcsolatok
A Dal 2017

A Dal  - szavazás és applikáció információk

A Dal 2019 - szavazás infok, applikáció letöltés.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a nézők látják el az ötödik zsűritag szerepét SMS szavazáson keresztül, így aktív részesei lehetnek a dalválasztási folyamatnak.

A Dal 2019 zsűrije:
– Both Miklós, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, kétszeres Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, a Napra együttes énekese, gitárosa és zeneszerzője.
– Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa.
– Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napóleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár.
– Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere
- A nézők SMS-szavazatokkal.

A Dal 2019 - szavazás infok

A résztvevők a műsor hivatalos weboldalon található szabályzatokból és A Dal 2019 című műsorból értesülnek a pontozási és szavazási lehetőségről és a versenyzők kódszámairól. A műsorban a nézők két különböző módon támogathatják az előadók továbbjutását.

A versenydalok elhangzása alatt ötödik zsűritagként 1-től 10-ig pontszámot küldhetnek az adott produkcióra SMS-ben a +36(20,30,70)4422-999-es alapdíjas telefonszámra.

Az SMS szavazás alapdíjas telefonszáma:
+36(20)4422-999
+36(30)4422-999
+36(70)4422-999

Az összes versenydal elhangzása után, azoknak a produkcióknak a kódszámai közül, amelyeket a zsűri nem juttatott tovább, tetszés szerint bármelyiket elküldhetik SMS-ben a +36(20,30,70)4422-999-es alapdíjas telefonszámra.

Az SMS-ben beérkezett pontszámokra és szavazatokra – attól függetlenül, hogy érvényes vagy sem – a rendszer NEM küld válasz SMS-t.

A Dal 2019 - négy döntősre szavazhatnak a nézők

A Duna és a Duna World csatorna által sugárzott A Dal 2019 műsorhoz kapcsolódó szavazásszolgáltatás célja, hogy a résztvevők pontszámaikkal és szavazatukkal a számukra legszimpatikusabb dalt hozzásegítsék “A Dal 2019 műsor” megnyeréséhez.

A három válogatóban (január 19., január 26., február 2.) az alkalmanként 10 dalból a zsűri pontszámainak és a résztvevők által beküldött pontszámok átlagának összege alapján 5 dal jut tovább. A beküldött pontszámok közvetlenül befolyásolják a biztosan továbbjutó produkciók sorrendjét. A nézők – abból az 5 dalból, amelyiket a zsűri nem juttatott tovább – még egy dalt továbbjuttathatnak kedvenc produkciójuk kódjának beküldésével.

Az elődöntőkben (február 9., 16.) az adásonként 9 dalból a zsűri pontszámainak és a nézők által beküldött pontszámok átlagának összege alapján 3 dal jut tovább. A résztvevők – abból a 6 dalból, amelyiket a zsűri nem juttatott tovább – még egy dalt a döntőbe juttathatnak a kedvenc produkciójuk kódjának beküldésével.

A döntőbe (február 23.) jutott 8 dalból a zsűri választja ki a négy legjobbnak ítélt dalt, majd erre a négy dalra szavazhatnak a résztvevők, vagyis a nézői szavazatok döntik el, ki nyeri meg a versenyt (az a dal nyer, amely a szavazás – esetleges holtverseny esetén az elrendelt pótszavazás – lezárásának pillanatában a legtöbb nézői szavazattal rendelkezik).

A résztvevők ötödik zsűritagként az adott versenydal első elhangzása alatt 1-től 10-ig pontszámot küldhetnek az adásban megadott telefonszámra SMS-ben. Egy produkcióra csak egyszer lehet pontszámot küldeni. A pontszámok átlaga automatikusan annak az adott produkciónak a pontszámaihoz adódik hozzá, amelyiknek az elhangzása alatt a pontszám beérkezett.

A résztvevők a televíziós adásból értesülnek az egyes dalokhoz/előadókhoz tartozó kódszámokról: (01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,21,22,23,24,25, 26, 27, 28, 29, 30). A résztvevők zsűri által nem továbbjuttatott dalok kódszámai közül választhatnak, ezeket küldhetik el az adásban megadott telefonszámra SMS-ben. A legtöbb szavazatot kapó produkció továbbjut a következő fordulóba. A szavazást az összes versenydal elhangzása után a műsorvezető indítja el és zárja le.

A Dal 2019 applikáció letöltés

A Dal 2019-nem nincs lehetőség applikációm keresztüli szavazásra.

 A nyeremények

A produkció adásaiban az érvényes pontszámot és/vagy szavazatot beküldők között az adásban ismertetett nyereményeket sorsoljuk ki. Minden élő adásban a nézőkkel és szavazókkal, képpel és elhangzással ismertetjük az egyes nyereményfa-struktúrát.

A pontozás/szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok) illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, amelyről jegyzőkönyv készül.

Azok között a résztvevők között, akik helyes formában adták le érvényes pontszámukat/szavazatukat, a TNM közjegyző jelenlétében a számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket, illetve pótnyerteseket (utóbbiakat arra az esetre, ha az alábbiak szerint a nyertes definiálása vagy a vele való kapcsolatfelvétel sikertelen, vagy a nyertes az alábbiak szerint nem működik együtt).

A heti nyereményekről a résztvevők az adásból értesülnek. Heti nyereményt azok között a résztvevők között sorsolunk ki, akik az egyes heti szavazási etapok alatt érvényes pontszámot és/vagy szavazatot küldtek be. Egy adott telefonszám annyiszor kerül be az adatbázisba, ahány érvényes pontszámot/szavazatot küld az adott élő műsor szavazási ideje alatt. Ennek megfelelően, ha a néző az adás alatt minél több produkciót pontoz, illetve minél több (maximum 20) SMS szavazatot küld, annál nagyobb esélye van a nyereményre.

A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően az MTVA vagy annak megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket, az MTVA által meghatározott helyen és időpontban. A nyeremények átadásáról kép és/vagy hangfelvétel készülhet, amelyet az MTVA az általa kiválasztott bármely televízió- és/vagy rádiócsatornán korlátozás nélkül bemutathat, illetve az interneten is nyilvánossághoz közvetíthet.

A teljes szabályzatért klikk.

[2019.02.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még