2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

The Immigrants nyerte a Sláger TV klipversenyét

A közönségdíjat a Koalabell érdemelte ki-

A szakmai zsűri döntése alapján a The Immigrants érdemelte ki az első helyet a Sláger TV klipversenyén, a közönség kedvence pedig a Koalabell lett. A 7 Vezér című toplista műsor pályázata tavasszal indult, ahová fiatal feltörekvő előadók és zenekarok küldhették be alkotásaikat. A győztes klipeket a nézők a továbbiakban a Sláger TV műsorán is láthatják és a csatorna a rendelkezésére álló eszközökkel és lehetőségekkel segíti a zenekarokat a karrierjük további építésében. 

Lezárult a Sláger TV klipversenye: a 7 Vezér című toplista műsor pályázatát a The Immigrants nyerte Grapefruit című videójával, de a közönség kedvencét, a Koalabell Heaven's Everywhere című videóját is jutalmazták. A helyezéseket egy koncertekkel és bulival színesített díjátadón hirdették ki, ahol egy különleges duettre is sor került: a zsűri két tagja, Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője és Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere akusztikus gitárkísérettel adta elő a Mikor című dalt. Az eseményen a döntőbe jutott többi zenekar is részt vett: Andrew, Arizóna, Ed Is On, Gabrieli, Hollywood Project, Intimfazonok, Köles Eliza, PSD, Szatmári Juli és a Tom Balard Band. 

A versenyre több tucat, színes és zeneileg érdekes alkotás érkezett, amelyek közül a zsűri, Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője, vizuális művész, Czutor Zoltán a Belmondo frontembere és a 7 vezér műsorvezetője, Fái András, a Sláger TV producere és Bódy Zoltán, a Sláger TV zenei főszerkesztője választotta ki a legjobb tizenhármat. „A zenekarokat és a klipeket hétről-hétre a 7 Vezérben mutattuk be, a pályamunkákra eközben szavazni is lehetett. A The Immigrants tagjai a Sláger TV-ben elmesélték, hogy épp egy maguk szervezte hosszú külföldi koncertturnét zártak. A Grapefruit pedig egy régebbi számuk, amihez részben az énekesük elképzelései alapján készítettek videót, amelyben a zenekar tagjai egy grapefruiton zenélnek” – mondta el Bódy Zoltán, a Sláger TV zenei főszerkesztője.

„A nyertes The Immigrants és a közönségdíjas Koalabell zenekart is nagyon muzikálisnak és progresszívnek tartom, mind zeneileg, mind vizuálisan. Jó a kisugárzásuk, és kellően kreatívak is, közel áll hozzám a stílusuk. Zsűrizéskor számomra az is fontos szempont volt, hogy a nyertes akár nemzetközi figyelmet is ki tudjon vívni, és külföldön is releváns legyen – mondta el Czutor Zoltán, a Sláger TV 7 Vezér című műsorának házigazdája. 

„Pozitívan csalódtunk, mert szinte minden beérkezett videoklipet művészileg és technikailag is alkalmasnak találtunk a televíziós sugárzásra. Örülünk, hogy még a kevésbé ismert zenekarok is fontosnak tartják, hogy jó klipeket készítsenek a dalaikhoz. A győztes kiválasztásakor fontos szempont volt a kreatív ötlet, nem volt könnyű választani” – mondta Fái András, a Sláger TV producere, aki hozzátette, hogy a Sláger TV a jövőben többek között a nyertes klipekkel is színesíti majd a zenei felhozatalát.    

[2016.12.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még