2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Bejelentették! Ekkor folytatódik Sebestyén Balázsék népszerű műsora

December 5-től a Rádió 1-en folytatódik az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsora. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a Reggeli Show-ban jelentkezik majd minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között.

A műsorvezetőket az elmúlt időszakban számos rádió megkereste ajánlatával, ők azonban a Rádió 1-et választották, mert itt pontosan ugyanott folytathatják, ahol november közepén abbahagyták.

A megszokott stábbal, de új néven, Reggeli Show címmel folytatódik Sebestyén Balázsék rádióműsora, a Morning Show. A névváltásra azért van szükség, mert a Morning Show védjegyet jelenleg nem a produkció birtokolja. Emiatt Sebestyén Balázsék megtették a szükséges jogi lépéseket, az eljáráshoz a Rádió 1 csapata minden segítséget biztosítani fog.

A csapat utoljára november 16-án készített műsort. A produkció két hét szünet után tér vissza és december 5-től a Rádió 1-en lesz újra hallható a hallgatók kedvenc rádióműsora. A műsor változatlan stábbal jelentkezik újra, minden eddigi jellemzőjét megtartva, a rádió vezetése és tulajdonosa teljes szólásszabadságot és független szerkesztői munkát ígért a műsorvezetőknek.

„A szólásszabadság volt az elsődleges szempontunk, vagyis az, hogy ugyanott folytassuk a műsort, ahol abbahagytuk. A Rádió 1-en erre minden lehetőséget megkaptunk: a Reggeli Show-t ugyanaz a stáb készíti, mint eddig, a műsor hangvétele, egyedi humora nem változik. A Morning Show továbbra is a mi gyerekünk, a mi szellemi termékünk, amiért küzdeni fogunk.” – nyilatkozta Sebestyén Balázs, a Reggeli Show műsorvezetője.  

„Nagy megtiszteltetés, hogy az ország legkedveltebb műsorvezetői a Rádió 1-en folytatják. Biztos vagyok benne, hogy a Reggeli Show a Rádió 1 hálózat reggeli sávjában a hallgatóinknak minőségi rádiózást, üzleti partnereinknek értéket és megbízhatóságot fog biztosítani. A megállapodás értelmében Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri változatlanul innovatív, vidám, színes, informatív reggeli műsorral szórakoztatják majd a hallgatókat.” – nyilatkozta Bakai Mátyás, a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatója.

Mint ismeretes november közepétől a Rádió 1 már mintegy 2,5 millió hallgatóhoz jut el, Budapesten kívül még további 9 városban fogható, ún. hálózatos formában működik. Ennek a működési modellnek az a lényege, hogy a hálózatba kapcsolódó rádióknak megmarad a helyi jellege azzal, hogy naponta folyamatosan, óránként helyi hírekkel, információkkal szolgálják ki a hallgatókat. A Rádió 1 biztosítja a legjobb zenéket, a legnépszerűbb műsorvezetőket. A magyar rádiós piacon először történik meg, hogy egy ilyen kaliberű reggeli műsor egy helyi rádióban szólal meg.

[2016.12.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még