2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Balázs Pali megható klipet készített  - nézd meg elsőként a videót!
Balázs Pali 13 CD-t jelentett meg
Ilyenek a mulatós zene előadói, ha nem mulattatnak - hajóra szálltunk a Nóta TV-vel
Klipet készíthetnek rajongói Balázs Palinak - exkluzív ajándék jár a győztesnek
Vajon mit titkol Balázs Pali?
Klipprömier! Balázs Pali: Találj meg boldogság 2010  
Balázs Pali: "nagyon fontos döntést hoztam"
Megérkezett Balázs Pali újdonsága!  Velem megtalálod a boldogságot
Balázs Pali minden kérdésre válaszolt
Balázs Pali jubilál - megszólalt az előadó
Képgalériák
Balázs Pali nagykoncertje
Kapcsolatok
Balázs Pali

Balázs Pali most nagyon megmutatta mit tud! 

Csordultig telt nemrég a főváros élményszínháza, Balázs Pali pedig olyan showt csinált színpadon, amilyenre már nagyon régen volt példa. 

Talán még a csilláron is lógtak volna az emberek ha lehet a RAM Colosseumban a romantikus dalok magyarországi nagykövetének jubileumi nagykoncertjén. A közönség soraiban a rajongókon túl a szakma jeles képviselői is helyet foglaltak. A kétórás show tele volt „nagy pillanatokkal”, egyik dimenzióból a másikba repült a hallgatóság, frenetikus hangulat közepette.

Nagy, szívhez szóló csöndek, tomboló slágerek és euforikus állapotok váltották egymást a gálakoncerten. Ez az este új dimenziót nyitott Balázs Pali pályafutásában, kinek sikerét sokszor és sokan próbálták megfejteni az elmúlt két évtizedben. Aki ott volt a Ram Colosseumban, annak egyértelmű volt a titok: az egyedi, senkihez és semmihez nem hasonlítható kisugárzás. Kétségtelen Pali a szívünkre hatva, kristálytiszta őszinteséggel, hittel és szívdobogtatóan nagy tehetséggel énekel.

Szembetűnő volt a koncerten, hogy a közönség imádja a főszereplő saját szerzeményeit. A koncertprogram úgy volt összeállítva, hogy egy kivételtől eltekintve, kizárólag saját dalokat játszott a zenekar. És ezeket a nótákat is kívülről fújta a közönség. Úgy látszik, az előadónak sikerült áttörnie saját műsorával, a Zenés Randevúval azokat a falakat, amelyek egy-egy sláger útjába állhattak korábban.

Pali az élő példa arra, hogy ha az ember mer nagyot álmodni, akkor igenis megkapja a méltó jutalmát. Márpedig 2016. november 19-e egészen biztosan arany betűkkel kerül bele a Balázs Pali legendáriumba.

– Ezekért a pillanatokért volt érdemes elkezdenem zenélni – árulta el meghatottan az est főszereplője. – Olyan energiatöltetet kaptam, amiről egy előadó csak álmodhat. Köszönöm a Sorsnak, de főleg a közönségemnek, hogy ezt átélhettem. Óriási katarzisokat éltünk meg velük együtt ezen a show-n. Sok örömöt és könnyet. Amikor az életemről szóló rövid bejátszás után egy szál gitárral elénekeltem a példaképemről, vagyis az édesapámról szóló dalt, együtt könnyezett a teljes RAM Colosseum. Ahogyan az édesanyámnak írott szerzeményemnél is. Majd nem sokkal később szétszedtük a házat egy dinamikusabb dalra.

– Ott a színpadon eszembe jutott néhány sor az önéletrajzi könyvemből. A kötet úgy indul, hogy levelet írok a 18 esztendős telekgerendási fiatalembernek, aki épp a kisszobájában gyakorol szorgalmasan a gitárján. Vagyis önmagamnak, a régmúltba. Ezt írtam neki: „Palikám, fogadd meg, hogy ha eléred a sikereid bizonyos lépcsőfokait, a pillanatnyi sikereket próbáld meg élvezni. Add át magad azoknak a megismételhetetlen pillanatnyi örömöknek, amik általában egyszeriek és megismételhetetlenek. Fürödj benne, amikor megkapod.” A jubileumi koncerten maximálisan fürödtem a közönségem szeretetében. Úgy érzem, a legszebb ajándékot kaptam tőlük, hiszen feltöltöttek a következő két évtizedre – zárta az énekes.

[2016.11.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még