2024. június 6. | csütörtök | Norbert, Cintia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Meglepetésre készül a régi-új rockcsapat
Kapcsolatok
Lovegun

Újra szól a hatlövetű

Nagy a pezsgés a hazai rock piacon mostanság. Mintha felébredni látszana a több éves „csipkerózsika állmából”az igazi lendületes, dallamos, és nem utolsó sorban vidám ROCK zene. Lehet, hogy minden visszaáll a régi kerékvágásba?!?Ennek ékes példája a nemrégiben feltűnt LOVEGUN zenekar. Amely 2006 májusában „nyerte el végleges formáját”, és már a második videó klipjük forgatásán is túl vannak . Ehhez azért hozzá tartozik az is, hogy több éves nagyon intenzív előmunkálatok előzték meg ezeket, a sikereket.

Az együttes front emberét, a gyönyörű NOÁT kérdezem, honnan jött a névválasztás?
-A zenekarban mindenki szereti a KISS-t , és egyfajta tiszteletadás képen választottuk a ’77 albumuk címadó dalát zenekar névnek. Mellesleg nagyon jól is hangzik!

- Több régi ismert arcot látok közöttetek. Ez csak valami véletlen, vagy esetleg egy régebbi ismeretség folytán fújt titeket így össze a szél? Szityót kérdezem aki még a”hős”korban Jackie Glass néven szaggatta a húrokat a STALLION basszusgitásosaként.
- Igen már nagyon régóta ismerjük egymást, abban a bizonyos „hős”korban rengeteget játszottunk egymás előtt- mögött. De most szerencsére egymás mellet játszhatunk, ráadásul most az egyéb körülmények is szerencsésen alakulnak. Reméljük sikerült egy igazán ütős, összetartó csapatot összehozni.

Az új klipről faggatom ZZ-t , aki a HEARTY LAUGH-ban is zeneszerző gitár(killer) volt.
- Próbáltuk kiválasztani a legslágeresebb számunkat, aminek aktualitása is van. Így esett a választás a MEGINT 1 MÉG 1 NYÁR című nótára. A szám szövegét tekintve, egy tipikus nyárról szól, de semmiképp nem szerettünk volna egy átlagos klipet készíteni hozzá. Kós Gergőnek és csapatának köszönhetően sikerült egy igazán meghökkentő nyaras videót készíteni, ugyanis szinte az egész szám alatt szakad az eső. A sors iróniája, hogy az idei nyárra sajnos ez lett a jellemző. Szinte esőgépet sem kellet használni a kellő hatás érdekében. De, hogy mennyire sikerült azt a bizonyos „hatást” elérni, mi sem bizonyítja jobban, hogy jelenleg a 17-dik helyen állunk a viva sláger listáján, ami azt hiszem, magáért beszél, pláne, hogy egy vadi friss zekekarról beszélünk.

- Miután láttak benneteket a tv-ben, hol találkozhatnak veletek az emberek élőben?
Erre a kérdésre L.A. LEE a zenekar dobosa vágta választ.
- Egész nyáron igyekeztünk részt venni minél több „megmozduláson”. Például játszottunk a Jubileumi Balaton átúszáson is, ahol eltekintve, hogy grill csirkeszerűen lesültünk a színpadon, nagyon jó bulit nyomtunk. Volt, olyan koncert, ahol elmosott minket az égi áldás, de az egész nyarat tekintve sikeresnek mondhatjuk ezt a szezont. Most épp stúdióban vagyunk, hogy rögzítsük első bemutatkozó lemezünket, ami szinte az összes energiánkat felemészti. Így most októberig, ami a lemez megjelenés várható időpontja, nem kötöttünk le bulikat, de ha kijön a lemez, ígérem a csapból is mi fogunk folyni!

- Készültök lemez bemutató koncerttel?
- Természetesen mindenképp lesz lemezbemutató, de a helyszín, és az időpont még titok. Annyit elárulhatunk, hogy nem szokványos helyen lesz, egy nem mindennapi buli keretében.

- Mennyi esély láttok arra, hogy sikerül betörnetek rock zene sajnos igen szűkös,és viszonylag zárt piacára?- Van-e konkurenciátok? NOA?
- Bizony nem kis fába vágtuk a fejszénket (illetve gitárokat), mikor beindultunk, de szerintem esélye mindenkinek van. Úgy tűnik, most az a ritka véletlen állt elő, hogy végre”jókor voltunk jó helyen”. Pont a napokban beszélgettünk a többiekkel, hogy ritkán adatik meg egy most induló zenekarnak, hogy komplett management segíti. Két klipet tudhatunk a magunkénak, kezünkben a lemezszerződés, és ami a legfontosabb talán, hogy olyan elszántság, olyan energia dübörög a zenekarban, hogy minden akadályt leküzdünk a cél érdekében. Ami a külsőségeket illeti, úgy tűnik, hogy Herczeg Zoltán divattervező is lát bennünk fantáziát, és a sok munkája ellenére, elvállalja a zenekari image megtervezését, ami azt jelenti, hogy a lehető legjobb kezekben vagyunk, és tuti nagyon állat ruháink lesznek. Szerintem, ezekkel, a feltételekkel igen jó esélyekkel tudunk betörni a „piacra”. Innentől már csak azon múlik, hogy az embereknek, hogy tetszik a produkció.

- Hát én kívánok nektek sikereket, és sok szerencsét a továbbiakban.


[2006.09.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még