2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Niki Belucci az Akropolisz 2000 születésnapján
Kapcsolódó Kiadványok
Niki Belucci: Kék hajnal
Kapcsolatok
Niki Belucci

Niki Belucci Görögországba tart

Kétség nem fér hozzá, Niki Belucciért kapkodnak a külföldi klubok.

A gyönyörű DJ-hölgy 2006-ban minden eddigi elképzelését is felülmúlta a rengeteg külhoni meghívás. Alighogy hazaérkezett Spanyolországból, ahol Mallorcán zenélt a Club Tito's-ban, már csomagolhatott is, és indult első Görögországi turnéjára.

Augusztus 10-én Athénban landolt, ahonnan az első buli helyszínére repült Rhodoszra. Aznap este a Taj Mahal nevű helyen zenélt, ami egy klubláncolat Görögországban.

Igazi hellén motívumokkal díszített design jellemzi az amúgy is csodás környezetet: egy tengerparti klub és igazi görög mulatság vette körül a magyar szépséget. Már most biztos, hogy nem utoljára táncoltatta meg az ottani a klub közönségét.

Ám reggel már indult is tovább, mégpedig Athénba, ahonnan háromórás várakozás után már Mitilinibe indult, ahol az érkezés után egy fogadáson találta magát, amit a tiszteletére rendeztek.

Másnap kora délután egy tengerparti klubban várta őt a görög közönség. A hely csodás volt, és mindenki táncolt a napsütésben. A klub közepén volt egy medence, amely érdekes módon külön táncparkettnek bizonyult a buli ideje alatt. Estig tartott a dedikálás, és soha ennyi fotó nem készült még Nikiről, mint azon a bulin.

A következő napon visszarepült Athénba, ahonnan Santorinibe vette az irányt. Ott még aznap este a Taj Mahal clubban zenélt, ahol hosszú sor állt a bejáratnál, s nem fértek be az érdeklődők. A varázslatos éjszaka után reggel már "motorháton" vitték megmutatni a sziget büszkeségeit és nevezetességeit.

"A santorini naplemente semmihez sem fogható - több száz ember jelenléte azonban növelte az amúgy is leírhatatlanul gyönyörű naplemente hangulatát, amit a tömeg üdvrivalgással és tapssal díjazott" - mesélte Niki.

Hangulatos görög éttermeket, csodás fekete homokos tengerpartot és varázslatos hangulatú partikat hagyott maga mögött Niki, amikor hazaérkezett Görögországból.

Azonban a búcsú csak időleges, hisz ott télen is óriási a klubélet, így Niki februárban újabb turnéra indul a csodás Görögországba, de addig még Norvégia, Törökország, Kolumbia, Németország, Ausztria, Ukrajna, Ciprus, Dubai, Olaszország, Argentína, Mexikó és Oroszország várja év végéig.

- Niki Belucci PR -

[2006.09.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még