2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A lélektelenség ellen harcol a Zion Refresh az új klipjében
Kapcsolatok
Zion Refresh

Döntőbe került a debreceni Zion Refresh

Bejutott a Cseh Tamás Program élő döntőjébe a debreceni Zion Refresh, az Akvárium Klub színpadán bizonyíthat a csapat. A fiatal ambiciózus zenekar karrierjének hatalmas lökést jelentene, ha sikerülne elnyernie a Nemzeti Kulturális Alap támogatását, az eddiginél is magasabb hőmérsékleten pöröghetne. 

A Tajti Viktor MC és Jakab Tamás énekes nevéhez köthető hip-hop alapú élő zenés formáció 2015. novemberében jelent meg üde színfoltként a könnyűzenei porondon a ’Nem nőttem fel’ című dalával, amihez videóklipet is készítettek. A Zion Refreshes srácok elképesztő tempót diktálnak és folyamatos újdonságokkal örvendeztetik meg a követőiket. Szűk egy év elteltével 7 videóklippel, és egy digitálisan megjelent kislemezzel büszkélkedhetnek.

„A Cseh Tamás Program hazánk egyik legnagyobb lehetősége olyan induló zenekarok és előadók számára, akik a saját útjukat járják és nem TV-s tehetségkutatók következő termékeként szeretnék végezni. A program legnagyobb előnye, hogy arra kíváncsiak, hogy mit képviselünk, mi az üzenetünk, nem akarnak minket a saját képükre formálni.” – Mondta Tajti Viktor a csapat MC-je és dalszerzője, aki hozzátette, hogy bármi is lesz a meghallgatás végkimenete, már az is nagyon nagy eredménynek tekinthető, hogy a zenekar szűk egy éves működése ellenére felkeltette az érdeklődést.

„Folyamatosan törekszünk a fejlődésre, szintlépésre és megújulásra. Ha pozitív kimenetelű lesz a meghallgatás és sikerül támogatást nyernünk a projektünkre, lehetőségünk lesz olyan minőségű tartalmak előállításával építeni a Zion Refresh brandet, amire eddig nem futotta a költségvetésünk. Nagyon fontosank tartjuk a tudatos építkezést és folyamatosan tervezést, így már összeállt a következő kislemezünk anyaga is, amit a Cseh Tamás Program keretein belül szeretnénk megvalósítani. Azonban mindig van B tervünk, ha ez még sem jönne össze, de bízzunk a legjobbakban. – Árulta el Jakab Tamás a zenekar énekese. A két frontembert a meghallgatáson – ahogy a koncerteken is a Zion Refresh Live Band (Szűcs Máté – gitár, vokál; Vitányi Dávid – basszusgitár; Balázs Bence „Johnny” – dobok; Kiss Tamás – harsona; Sitku Norbert – trombita) kíséri.

– zene.hu –

[2016.09.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még