2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kicsi Óriások

Kicsi Óriások - már csak három csapat van versenyben

Múlt héten még a tabella élén járt, most azonban sajnos az utolsó helyen végzett Tóth Vera és csapata, a Vagányok, így most vasárnap nekik kellett egy időre elbúcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától.

Már csak három csapat maradt versenyben az RTL Klub tehetségmutató showjában: Kiss Ramóna és a Lázadók, Oláh Gergő és a Fenegyerekek, valamint Kovácsovi Fruzsi és a Kisördögök.

A Kicsi Óriások csapatai hétről-hétre magukkal viszik a már megszerzett pontjaikat, így a vasárnapi esti adás kezdetén még Tóth Vera és a Vagányok vezették az összesítést, a sereghajtó pedig Oláh Gergő és a Fenegyerekek voltak. Ez azonban még semmit sem jelentett, főleg úgy, hogy Földes Eszter, a Kicsi Óriások zsűritagja már előre jelezte, ezen a héten még szigorúbban fogja pontozni a gyerekek produkciót. Spáh Dávid is hangsúlyozta, hogy most mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából ahhoz, hogy a többiekhez képest kiemelkedő előadást tudjon nyújtani.

Ezt mintha a gyerekek is érezték volna, hiszen felnőtteket megszégyenítő elszántsággal álltak fel a Kicsi Óriások színpadára. A zsűri valóban szigorúbbnak bizonyult, de több tehetség előadásától ezen a héten is tátva maradt a szájuk. Lara, a Fenegyerekek énekese – ebben a kategóriában a műsor eddigi folyamán először – mindhárom zsűritagtól 10 pontot kapott, Eszter és Zsolti, a Lázadók táncosai pedig ezúttal is remekeltek az új stílusú koreográfiájukban.

A Kicsi Óriások vasárnapi adásában ezúttal Tóth Gabi beszélgetett a kistehetségekkel, akik nem kímélték az énekesnőt: kendőzetlen őszinteséggel faggatták arról, hogy például miért váltogatja olyan sűrűn a frizuráit, vagy mit csinálnak szabadidejükben szerelmével, Molnár Tibivel, aki egyébként a legutóbbi adásban búcsúzó Torpedók csapatkapitánya.

Az extra-produkciók keretében Dér Heni Larával (Fenegyerekek) és Petrával (Lázadók) énekelt el egy Beyoncé számot, míg Takács Nikolas Cilivel (Vagányok) és Petivel (Kisördögök) állt a közönség elé. A Kicsi Óriások táncosai az extra-produkció keretében közös koreográfiával szántották fel a színpadot, míg az ovisok Spice Girl-csapatként nyűgözték le a zsűrit.

Nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek, hogy kinek ítéli oda az extra-pontokat, hiszen a finálé előtt alig pár tized volt a különbség egy-egy csapat között. Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid végül úgy döntött, hogy két extra-pontot is a Lázadók csapata versenyzői érdemelnek meg. Az ovisok közül ugyanis Kincső, míg a táncosok közül Eszti és Zsolti zsebelhették be az extra-pontokat.

A zsűri által utoljára kiosztott extra-pont végül megfordította és el is döntötte az estét: az énekesek közül ugyanis Peti, a Kisördögök énekese lett kiemelve, aki ezzel megmentette csapatát a kieséstől. Meglepő módon így az este végére az elsőkből lettek utolsók:

1. Kiss Ramóna és a Lázadók (Petra, Eszter, Zsolt és Kincső): 83,7
2. Oláh Gergő és a Fenegyerekek (Lara, Dorina, Ricsi és Viki): 83,6
3. Kovácsovics Fruzsina és a Kisördögök (Peti, Viki, Olivér és Olívia): 82,2
4. Tóth Vera és a Vagányok (Cili, Petra, Kornél és Vivien): 81,6

Tóth Verának és csapatának, a Vagányoknak kell tehát egy időre búcsúzniuk a Kicsi Óriások színpadától, az utolsó adásban azonban ők is visszatérnek majd. Jövő hét vasárnap 18.50-től viszont folytatódik a csapatok közötti versengés, és az is eldől, kik állhatnak majd fel a Kicsi Óriások képzeletbeli dobogójának harmadik fokára.

[2016.09.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Hagyományos tavaszi koncertjét adta a...

Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
Sari Schorr az Analog Music Hall színpadán
beszámolók még