2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rossz hír! Elmarad a világsztárok budapesti fellépése
Vadonatúj kislemez a Nickelback-től!
Kapcsolatok
Nickelback
Daniel Adair
Ryan Peake
Michael "Mike" Kroeger
Chad Kroeger

Szeptember elején indul a Nickelback európai turnéja

A többszörös platinalemezes kanadai rock banda, a Nickelback hatalmas turnéra indul 2016-ban. Az európai koncertkörút szeptember 2-án indul Helsinkiben, és a teljes turnén a szintén kanadai rockcsapat, a Monster truck lesz az előzenekar. Ez a Nickelback tizedik világkörüli turnéja, amely 30 különböző városban lesz látható ősszel Európában, köztük a Budapest Aréna színpadán is szeptember 16-án!

A kanadai Nickelback az utolsó két évtized egyik legsikeresebb tengerentúli bandájaként szilárdította meg hírnevét. Több mint 50 millió albumot adtak el világszerte, és ellenállhatatlan slágerük, a How You Remind Me Az Évtized Rock Dala címet kapta a Billboardtól. Számtalan elismerésük között található Az Évtized Rockbandája csakúgy, mint a 9 Grammy-díj jelölésük, 3 American Music, egy World Music, egy People's Choice és 12 JUNO díj, valamint beiktatásuk a kanadai Hírességek Sétányán.

A Nickelback visszatér Európába magas oktánszámú showjukkal, vagy ahogy az énekes, Chad Kroeger mondta: "Készülj Európa, egy pokolian hangos bulit viszünk magunkkal!"

Befejezték legújabb kislemezük munkálatait, amely augusztus második felében debütált a rádióknál világszerte.

Ezzel egyidőben óriási tempóban készítették elő a turnét, elkezdődtek a próbák, és már állítják össze a dalok listáját is. A koncerten felcsendülő nótákra a rajongók is szavazhatnak a zenekar hivatalos Twitter oldalán keresztül, hiszen a banda nincs könnyű helyzetben. Csak a YouTube megtekintések alapján az első 30 daluk több tízmilliós nézettséggel bír, ezért is kérték a rajongók segítéségét, hogy a programban tényleg a legjobban vágyott slágerek legyenek benne.

Húsz éve kezdődött

Ráadásul az új turné a zenekar életében egyfajta jubileumot is képvisel, 20 éve, 1996-ban adták életük első koncertjét együtt. 

“Ugyan 95-ben alakultunk, de az első koncertünket 1996-ban adtuk.” - emlékszik vissza Chad Kroeger az indulásra - “Ez az egész olyan, mint egy forgószél. A kezdeteknél leülhetsz és elhatározhatod bármelyik bandánál, hogy most aztán meghódítjátok a világot és még 30 év múlva is színpadon lesztek, de erre soha semmi garancia nincs, bármilyen jók is vagytok.  Mi úgy álltunk hozzá, hogy addig zenélünk, amíg élvezzük, és amíg még bárki is kiváncsi lesz ránk – és ennek már 20 éve. Azóta is ehhez tartjuk magunkat, és hihetetlen szerencsések vagyunk, hogy még mindig itt lehetünk. Köszönjük a rajongóknak ezt a csodát!”


 

[2016.08.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még