2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Három koncertélmény egy este a Kobuciban

Igazi zenei orgiával kényezteti a közönség fülét most pénteken a Kobuci, ugyanis egy este prezentál három igazán pörgős s bulis zenét játszó zenekart. A The Luckies belemelegít, a Lóci játszik szinten tart, a Mongooz and the Magnet pedig felpörget mindenkit annyira, hogy utána egész hétvégén csak erről a buliról mesélj a haveroknak.

Valljuk be, koncertekre szeretünk járni, hisz mindig találunk rá indokot és alkalmat, amiért érdemes elmenni egy-egy zenekar megmozdulására. Lehet, épp csak kikapcsolódni szeretnénk a barátokkal; vagy elvisszük életünk párját, hogy egy romantikus estét töltsünk együtt; vagy épp a szakítás fájdalmait szeretnénk kiheverni kedvenc dallamaink által. A Kobuci most igazán magasra teszi a lécet, hisz egy este három zenekart is prezentál, így mindenki megtalálhatja a kedvének megfelelő stílust.

Az estét a The Luckies indítja. A formáció a tavalyi évben alakult, s pillanatok alatt lettek egyre sikeresebbek. Dalaikat a blues-os alapok jellemzik, ehhez keveredik hozzá némi indie- és rock'n roll hatás. Játszottak már az Ivan&the Parazollal, az Adolescens-el és az Esti Kornéllal is, a tömeg pedig egyre csak nő és nő a koncertjeiken.

The Luckies – Smoking Lisa

 

Másodikként a Lóci játszik lép színpadra, s ha valaki a The Luckies muzsikáját kibírta volna ugrálás nélkül – hát itt akkor garantáltan talpra fog pattanni, s végigtombolja azt az egy órát. Nem véletlenül nyerték meg pár hete a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját: fülbemászó dallamaik és szövegcentrikus dalaik egyből megfogják azt is, aki először hallja őket. Aki pedig netalán még ezekre az összhatásokra is immunis lenne, az bizony Lóci konferálásainak biztosan nem tud ellenállni.

Folyamatosan tartja a kontaktust a közönséggel, s nem csak úgy oda-oda mondogat néha valamit; minden mondata pont jókor, pont jó helyen hangzik el.

Lóci játszik – Nem táncolsz jobban, mint én

A teljes őrületet s agyeldobást pedig a Mongooz and the Magnet hozza el a végjátékra. A trio idén már a NAGY-SZÍN-PAD versenyében is megmutathatta, mire képesek.

Egyedien keveredik dalaikban a nyers és koszos rock'n roll, de ugyanúgy megtalálhatjuk a funk-soul elemeket is. Három tag, három különböző nemzetiség, de egy dolog közös: a zene szeretete, s az, hogy igazi, őrült hangulatot képesek átadni a közönségnek.

Mongooz and the Magnet – Don't wanna be like you

[2016.08.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még