2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Earth, Wind & Fire

Az Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay Magyarországon lép fel

Újabb sztárfellépőt igazolt le a nyár leghangulatosabb Balaton parti rendezvénye. Mivel Mario Biondi koncertje előreláthatatlan, a művész hangszálait érintő műtét miatt elmarad, a Jazz Piknik harmadik napján az utánozhatatlan Earth, Wind & Fire Experience feat. Al McKay lép színpadra.

A St Germain és az Incognito mellett egy újabb világsztárral, az Earth, Wind & Fire csapatával bővült a Paloznaki Jazz Piknik fellépőinek névsora

A chicagoi együttes két generáció szívét is megdobogtatta, mint minden idők legsikeresebb soul-funk-disco zenekara. A funk alapokat a jazz, soul, disco, blues, folk és a psychidelia elemeivel ötvözték olyannyira egyedi módon, hogy a kritikusok egy új stílust akartak elnevezni róluk. Egyik legnagyobb sikert hozó albumuk az 1975-ben megjelent That’s the Way of the World, amely szerepel az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz című könyvben. A September, a Shining Star vagy a Boogie Wonderland olyan számok, amiket több generáció fog együtt énekelni borospohárral a kezében Paloznakon.

Az 5. Paloznaki Jazz Piknikre hatalmas az érdeklődés, a kedvezményes jegyelővétel a várakozásokat is meghaladta. A fesztivál 5. évére nem csak látogatószámban, de méretben is bővül: idén 3 napon 3 színpaddal és több kiszolgálóegységgel készülnek. Szenzáció a nulladik napi igazi vízparti naplementébe való egész estés St Germain koncert.  Augusztus 4-én a francia Ludovic Navarre house és nu jazz formációja, a világhírű St Germain lép a nagyszínpadra. Pénteken és szombaton izgalmas nemzetközi és hazai előadókkal készülnek: fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, a több generációt megtáncoltató Earth Wind And Fire, a Váczi Eszter Quartet, akik már az 1. Paloznaki Jazz Pikniken is játszottak. Itt lesz a naplementés koncertek „szakértője” , a Bin-Jip - Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint és Andrew J projektje, Csemer Boggie, a Pankastic!, Marge,  a Belau, a Kéknyúl Hammond Band, a Szőke Nikoletta Quartet, a Juhász Gábor trió, valamint a Jász András és Barátai formáció. A tavaly nyílt Sáfránkert étterem melletti színpadon fiatal tehetségek zenélnek majd egy, vagy kétszemélyes formációkban.

[2016.08.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még