2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Így szerezte vissza önbizalmát Gregor Bernadett

A csinos színésznő folyamatosan küzd a pluszkilókkal, most azonban végre sikerült visszaszereznie álomalakját, ezzel pedig önbecsülését - Angellica fű segítségével. A szépség erről nyilatkozott lapunknak.

"Tíz évvel ezelőtt még egy szerep kedvéért, vagy azért, hogy fel tudjak venni egy szexis ruhadarabot, képes voltam hetekig sanyargatni magam. Volt, hogy almán és vízen éltem napokig, egyszer rosszul is lettem. De egyéb őrültségeket is elkövettem! Ezekre én ma már képtelen lennék." - kezdte a színésznő.

Berni élete része a színpad, nagyon fontos, hogy tartsa a súlyát, mindig jó formában legyen ott is. A cél érdekében egyre több dologgal kísérletezett, sok mindent kipróbált, tartósan egyik sem hozott eredményt, csak szenvedett a jojó hatástól, ráadásul karácsonykor felszaladt rá újabb néhány kiló. Viszont a januári 15-ei színházi premieren már újra bombaformában volt, rekord sebesség alatt.

"Külföldön élő barátnőm ajánlotta  figyelmembe az Angellica füvet, ami Koreában honos, ősrégi gyógynövény. De a Magyar Gyógyszerkönyvben is benne van. Ez a növény a zsíranyagcsere gátlásán keresztül fejti ki hatását - bár ezt a tulajdonságát itthon kevésbé ismerik -, és bizonyos más gyógynövényekkel kombinálva nagyon hatásos. Kinti kutatások bizonyítják az eredményét, ezért azonnal ki akartam próbálni. Én már így, egybe csomagolva kaptam ezt az 5, egymás erejét felerősítő gyógynövény kombinációt, ami olyan eredményeket hozott nálam, amely eddig álom volt. Az egyik növény a zsíranyagcserére hat, a másik a szénhidrát anyagcserére. A harmadik az étvágyat csökkenti, a negyedik az anyagcserét gyorsítja, az ötödik meg az édes íz érzetét változtatja meg, szóval egyszerűen nem ízlik az édesség, mióta eszem! Persze, hogy nem tudtam ellenállni a kísértésnek! Tényleg bámulatos! Szülés óta jojózom, én már tényleg mindent kipróbáltam, de egyre jobban idegesített ez a harc, ezzel a nyavajás, utolsó pár kilóval.."

A  fogyás visszaadta az önbecsülését

Gregor Bernadett szerencsés géneket örökölt édesanyjától, 2. gyermeke megszületéséig tulajdonképpen nem is nagyon kellett oda figyelnie a súlyára, 40 éves kora óta pedig még nehezebbé vált, hogy megtartsa a súlyát. Az utóbbi években aztán már rendszeresen felszaladt rá az a 4-5 kiló - ez egyébként időről-időre látható is volt -, amitől aztán egyre nehezebb volt megszabadulnia.

"Mindig is visszahúzódó és önbizalom-hiányos nő voltam, talán emiatt is, de ez a fogyás most visszaadta az önbecsülésem. 44 éves lettem május elsején, ezért azt határoztam el, hogy egy olyan fotózással ünnepelem meg, ami megörökíti a csúcsformámat!  Persze tisztában vagyok vele, hogy az idő nem áll meg, és könnyen lehet, hogy ez az utolsó nagyszabású bikinis fotózásom. Most végre egy olyan nő néz rám vissza a tükörből, amilyen mindig is vágytam lenni."

[2016.06.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még