2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Gyereknap 2016 - öt nagyszerű program Budapesten

Gyereknap alkalmából változatos, ingyenes programokkal várják Budapesten számos helyszínen a gyerekeket szombaton és vasárnap.

A Városligetben a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat kétnapos, ingyenes rendezvényén 39 helyszínen és 3 színpadon zajlanak a programok. A kis Napozóréten Gubás Gabi, az Aranyszamár Színház, a Réparetekmogyoró Társulat lép fel, de a gyerekek láthatnak katonazenekart, mazsorett bemutatót, interaktív lufihajtogató bohóc showt is a New Dance World és az Angel Dance tánccsoport, a BlinkyBall Kid-Ball csoport, Malek Andrea, a Madách Musical Táncművészeti Iskola és Szakközépiskola és a MintaPinty produkciója mellett.

A Nemzetek utcájában 42 ország nagykövetsége és kulturális intézete mutatja be az európai és távolabbi kultúrák népszokásait, hagyományait, az Országgyűlés gyermeknapi sátraiban pedig rajz- és színező versennyel, kirakós játékkal, fotózással és kvízkérdésekkel készülnek.

A Készenléti Rendőrség interaktív díszelgési bemutatót tart, a Magyar Honvédség katonai rendész bemutatóval valamint érdekes előadásokkal, fegyver- és harckocsi mustrával várja az érdeklődőket a Királydombnál. Ezen kívül lesznek érdekes fejtörők és focikupa az OTP sátránál, a Mercedes Benz MobileKids programja pedig a biztonságos közlekedés fontosságára figyelmeztető játékokkal készül a 4-10 éves korosztály számára.

Petőfi Irodalmi Múzeum is programokkal készül

Szombaton a Petőfi Irodalmi Múzeum kertjébe a Pagony kiadó várja a családokat, akik egy táncházzal kezdhetik a napot, majd együtt nevethetnek a kuflikkal, játszhatnak Döncivel és varázstakarójával, amelyeket a Budapesti Bábszínház művészei visznek el. Bemutatkozik egy cirkuszi-színházi előadással Petya és Tulipán, de Rumini kalandjainak is részesei lehetnek a résztvevők felolvasószínházi formában. Lesz filmvetítés, tánc, foci és kézműves foglalkozás is.

További programokért klikk ak övetkező oldalra.

[2016.05.29.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még