2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ma indul az Ózdi Jazzparádé 2016

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Ózdi Jazzparádé, amelyen bemutatkozik egy külön erre az alkalomra összeállt szupergroup , amely koncertet ad a tavaly elhunyt Benkó Sándor emlékére A Dixie Tanár Úr címmel.

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Ózdi Jazzparádé, amelyen bemutatkozik egy külön erre az alkalomra összeállt szupergroup , amely koncertet ad a tavaly elhunyt Benkó Sándor emlékére A Dixie Tanár Úr címmel.  Több más érdekesség és fellépő mellett a Jazzparádé második napjának estéjén pedig a Hooligans együttes tartja 20 éves jubileumi koncertjét.

A Benkó Sándor tiszteletére összeállt zenészek között olyan szólisták lesznek az ÓMI Színházteremben, mint Gájer Bálint, Berki Tamás, Falusi Mariann, Göbölös Krisztina, Moravszki Enikő, Gáspár Pál és az ÓMI zenés színház szólistái, valamint olyan zenészek, mint Varga Tibor, Lázár István, Fajszi Csanád, Adamecz József, Pengő Csaba, Dr. Dorogi Ákos és Szili Róbert.

Délután és este a város több pontján is utcazenészek szórakoztatják a szórakozni vágyókat és ugyanaznap nyílik a Benkó-emlékkiállítás. Az esti Benkó-emlékkoncert és a -kiállítás támogatója az újonnan létrejövő Benkó Sándor Művészeti Alapítvány.

A szombati nap mottója „Nothing else but music”, amely már önmagában is sokat sejtet: az Ózdi Ipari Parkban a nap folyamán fellép Kalle Strandell és a Brass On Brass, a Debrecen Dixieland Band, a Jambalaya és este a záró nagykoncert pedig a Hooligans együttes 20 éves jubileumi koncertje lesz, amely az évforduló kapcsán sok meglepetést tartogat a rajongóknak.

Az esemény védnökei Dr. Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere, és Dr. Hoppál Péter az emberi erőforrások minisztériumának kultúráért felelős államtitkára.

[2016.05.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még