2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

A legenda nyitja a Sziget 2016 fesztivált

Marky Ramone, a Ramones egykori legendás dobosa nyitja zenekarával az idei Sziget fesztivált a mínusz egyedik napon, augusztus 10-én. Ezen a napon lép a nagyszínpadra a Die Antwoord és a Skunk Anansie is.

    A fellépők között lesz Afrojack, Zedd, a DVBBS, Carnage és TroyBoi is - közölte Vető Viktória sajtófőnök csütörtökön az MTI-vel.

    A kortárs könnyűzenei színtér egyik legmeghökkentőbb formációja, a dél-afrikai Die Antwoord többször is járt már Magyarországon. A hiphop, elektro és rave elemeit vegyítő fokvárosi zenekar 2009-ben robbant be a zenei életbe Enter the Ninja című klipjével, azóta harmadik albumuk is megjelent. A négytagú londoni Skunk Anansie, amely emlékezetes Sziget-koncerteket tud maga mögött, az alternatív ellenkultúra egyik legfontosabb csapatának számít a kilencvenes évek közepe óta. Augusztus 10-én legfrissebb, idén januárban megjelent, Anarchytecture című lemezét mutatja be.

    Marky Ramone (Marc Steven Bell) minden idők egyik leghíresebb és leghírhedtebb amerikai punk rock bandájának, a műfaj történetére az egyik legnagyobb hatást gyakorló Ramonesnak volt a dobosa 1978 és 1983, majd 1987 és 1996 között.

A zenekar alapítói közül ma már senki sem él. A dobos csapata, a Marky Ramone's Blitzkrieg tavaly szeptemberben sikeres koncertet adott az A38-on, a punk 40. születésnapját ünneplő idei turnén a Ramones klasszikusai, köztük a Blitzkrieg Bop, az I Wanna Be Sedated, a Rock 'n' Roll High School vagy a Psycho Therapy is elhangzanak.

Jön Afrojack is

    A szervezők csütörtökön jelentették be Afrojack fellépését is az idei Szigeten. A Grammy-díjas holland elektronikus zenész, dj-producer, a nemzetközi elektro house színtér igazi sztárja az Arena helyszínen fog játszani, akárcsak Zedd. Utóbbi, az orosz származású, Németországban felnőtt 25 éves dj-producer már Grammy-díjat is kapott. Tavaly jelent meg második lemeze True Colors címmel. A fellépők között lesz Alex és Chris van den Hoef kanadai elektronikus zenei duója, a DVBBS, amely fellépett már Ázsiában, Ausztráliában, körbeturnézta Észak- és Dél-Amerikát, valamint Európát is.

    Az A38 sátor programjában szerepel a hiphop előadóból sikeres tánczenei producerré vált guatemalai Carnage (Diamanté D. Blackmon), aki az EDM, a rap és trap műfajában mozog otthonosan. Tavalyi nagy sikere a WDYW és Toca kislemez volt. Szintén a fellépők között lesz a londoni multiinstrumentalista TroyBoi is.

[2016.04.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még