2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Kiderült! Velük erősít a Sláger TV

Az Angyalok zenei kívánságokat teljesítenek majd.

Pordán Petra és Tücsi a -n

 

Pénteken debütál a Halló, Angyalok!, a Sláger TV új, interaktív kívánságműsora! A nézők Tücsitől és Pordán Petrától kérhetik majd kedvenc dalaikat, de beszélgetni, viccelődni is lehet a csinos műsorvezetőkkel. Az első adásban az Angyalok tinédzser korukról, életük első szerelméről is mesélnek, de az is kiderül, hogy idén hogyan ünnepelik a Valentin-napot. Az első adásban Kis Grófo különleges feladattal bízza meg Tücsiéket.

Péntek és szombat esténként ezentúl a Sláger TV új, élő kívánságműsora, a Halló, Angyalok! segít ráhangolódni az esti bulira. Tücsi és Pordán Petra a csatorna közösségi oldalán, skype-on és telefonon érkező kívánságokat teljesíti majd, de az is kiderül, hogy melyik volt a hét slágere. A műsor állandó része lesz a Retró rovat, amelyben a kilencvenes évek legnagyobb magyar diszkó slágerei is felcsendülnek, és arra is fény derül, hogyan pasiztak az Angyalok akkoriban. A legbátrabb nézők saját bulizós fotóikat is beküldhetik, de előkerülnek a csinos műsorvezetők saját partyfotói is.

„A kilencvenes években, életem első házibulijában csókolóztam először. Tizenkét éves voltam, a szerelmem pedig tizennyolc, a katonaságtól szökött meg, hogy együtt tölthessük az estét. Emlékszem, hogy a Rednex Wish you were here című slágere szólt, és pillangók röpködtek közben a gyomromban – nagyon ártatlan volt a kapcsolatunk egyébként” – árulta el Pordán Petra.

Tücsi a kilencvenes évek végén kezdett bulizni járni, édesapja a nyolcadikos ballagás estéjén engedte el először. „Győzködnöm kellett, de végül is éjjel 3-ig kaptam tőle kimenőt, amit szigorúan ellenőrzött is. Nem adott kulcsot és addig maradt fenn, amíg haza nem értem” – emlékezett mosolyogva Tücsi, aki akkoriban lett először szerelmes egy négy évvel idősebb srácba. „Miatta kezdtem magam sminkelni. Minden este hosszú órákat lógtunk a telefonon, de nem tartott túl sokáig a kapcsolat” – tette hozzá a csinos műsorvezető, aki egyébként imádja a kilencvenes évek slágereit, nagy kedvence például Tina Turner Private Dancer című dala is.

Tücsi és Petra egyébként majd’ egy éve elválaszthatatlan barátnők, bulizni is közösen járnak és idén a Valentin-napot is együtt töltik. „Nagyon örülünk, hogy a Sláger TV Halló Angyalok! című műsorában is együtt lehetünk. Igyekszünk zeneileg is konszenzusra jutni majd a műsorban, ugyanis Petra a modernebb slágereket, én pedig a mulatóst szeretem inkább” – mondta el Tücsi. Az első két adás Valentin napi tematikája kapcsán azt is elmondta: ellentétben Petrával, ő imádja a február 14-ét. A lányok idén együtt töltik az ünnepet, mert – ahogy fogalmaznak – egy igazi kis csodaszerelem az övék.

Halló, Angyalok! minden pénteken és szombaton 22.00 – 24.00 óra között, a Sláger TV műsorán! Első két adás február 12-én és 13-án.

[2016.02.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még