2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Szirtes Edina (Mókus)
Galambos Lajos "Lajcsi"
Friderikusz Sándor
Sztárban Sztár 2015

Story Gála 2016 - képek, ruhák, díjazottak, érdekességek itt

Újra itt a Story Gála: idén is találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje.

A piacvezető sztármagazin immáron 17. alkalommal díjazza a kimagasló teljesítményeket. Az ország legcsillogóbb sztáreseményére a hagyományoknak megfelelően farsang idején kerül sor, február 13-án tárja ki kapuit a Corinthia Hotel, hogy a vörös szőnyegen besétáljanak a média, a művészet, a közélet és a sport kiváló képviselői.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

17:14 Idén megújultak a díjak is

Február 13-án vadonatúj tervezésű díjakat vehetnek át a díjazottaki. A formabontó dizájnt Bihari Kristóf üvegtervező iparművész álmodta meg - a korábbi prizmatikus fénytörésekre építkező díj idén letisztult, elegáns arculatot kap. Az új trófea mellett a résztvevők egy meglepetésvendégre is számíthatnak: a nemzetközileg ismert sztárfellépő a díjátadó előtt szórakoztatja majd a neves közönséget. Bővebb ITT

20:24 A Story Magazin olvasóinak szavazatai alapján, 1999 óta minden évben számos kategóriában osztják ki az Ötcsillagot. A Story-gála rendezvényt a báli szezon kezdetére időzítik, azon közel ötszáz közéleti személyiség, a hazai bulvár színe-java, médiamunkások, színészek, művészek és sztárok vesznek részt.

07:28 Elérkezett február 13 a Story Gála 2016 - folytassuk az érdekességek tálalását.

14:32 Vastag Tomi felkészült a Story Gálára: az énekes stílszerűen szmokingban és csokornyakkendőben teszi tiszteletét az ország legcsillogóbb sztáreseményén. Tomi saját bevallása szerint divat terén messze nem olyan bevállalós mint a bátyja, ám most összeszedte minden bátorságát, és felpróbált néhány extravagáns ruhadarabot is.

„Egyáltalán nincs sok ruhám, egy kis gardróbszekrénybe befér minden cuccom. Egy-egy kedvenc inget, vagy nadrágot hajlamos vagyok ronggyá viselni, így nagyon várom az új ötleteket” – vallotta be az énekes, aki a Story Gála előtt ellátogatott két igazi profihoz, hogy megtalálja a tökéletes ruhát a február 13-án esedékes partira. Tomi Holdampf Linda stylisttal Maar Róbert szalonjában válogatott az alkalmi öltözékek között.

„Divat ügyében szívesen hallgatok Lindára és olykor megkérdezem a bátyámat is, bár ő jóval bevállalósabb nálam, olyan extravagáns öltözékeket is felvesz, amelyekhez nekem nem lenne bátorságom. Természetesen adok azoknak a hölgyeknek a véleményére is, akiknek tetszeni akarok” – mondta Tomi miközben a két szakértő megmutatta, hogy a klasszikus szmokingokat is fel lehet dobni egy-egy vagány mintával, vagy egy formabontó színű kiegészítővel.

16:50 Vitray Tamás idén is Magyarország legkiválóbb műsorvezetőjének adja át az értékdíjat. „A zsűri szakemberekből áll, akik területük kiválóságai. Mégis mindenki él azzal a lehetőséggel, hogy a többi tag javaslatát, jelöltjeit vitassa vagy akár meg is vétózza, így a döntés közös volt” – mondta a televíziós. „Sokat alakult ez a szakterület, mióta már nem művelem. Olyan embert kerestünk, aki saját, alapvető adottságai és az idők során tanúsított fejlődése alapján megérdemli a díjat. Mindezek mellett fontos szempont volt a sokoldalúság is, vagyis az, hogy a jelölt a szakma egyéb területén is bizonyított-e. Éppen ezért az elektronikus média kategóriában nem volt nehéz dolgunk: szűk a kínálat, hiszen aki szóba jöhetett, az már a korábbi években nyert valamilyen díjat, mi pedig új kiválóságot keresünk” – mondta Vitray Tamás.

16:55 Az olvasók szavazatai és szakmai „zsűri” dönt a díjakról. A közönség szavazólapon, valamint online formában nyilváníthat véleményt, de komoly szerep jut a szakmai kuratóriumnak is. A testületet Pataki Ági fotómodell, filmproducer, Miklósa Erika operaénekesnő, Kovács Ági olimpiai bajnok úszó, Kulka János színművész és Vitray Tamás televíziós személyiség alkotja. A kuratórium tagjai döntik el, hogy kik azok, akik pályafutásukkal kiérdemelték az értékdíjat a műsorvezetés, színművészet, zene, sport és film területén. A Story Gálán kiderül, kikre esett a választásuk.

17:02 Tekintsünk vissza a múltba Story Gála múltidéző 1.
17:06 Galambos Lajos megérkezett az eseményre. Lánya, fia és ügyvédje kísérte el. Fotók ITT
17:23 Galambos Lajos az RTl Klubnak nyilatkozik - kép ITT
17:27 Koós János pincérnek állt. A népszerű énekes ismét humoros kedvében van, mosolyogva érkezik egy tálva pezsgővel. Fotó ITT

17:38 Kerényi MIklós Gábor, fiával Kerényi Miklós Mátéval érkezett, majd Máté Schell Judittal pózol: készül a közös kép, mindjárt mutatjuk.
17:49 Folytassuk a múltidézést Story Gála múltidéző 2.

17:50 Hoppá, Berki Krisztián skót szoknyában érkezett, párja pedig talpig zöldben.
A következő oldalon folytatjuk.

[2016.02.14.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még