2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Wellhello izgalmas videóval rukkolt elő
Megható videó! Mindenki sírt a Wellhello koncerten
Képekben is EFOTT 2015! 
Gyere és táncolj - íme a Wellhello újdonsága
Világsztárokkal rajtolt a SZIN 2015
Wellhello: "1994-ig mentünk vissza"
Exkluzív premier! Jön a Wellhello újdonsága
Megérkezett a Wellhello: Késő már klipje - dalszöveg itt
Képgalériák
Welhello - Késő már
Kapcsolatok
Wellhello

A Wellhello érzelmesebbre vette

Diaz és Fluor zenekara, a Wellhello „hatalmasat jött” az idén. Több mint 160 - majd’ mindig - teltházas koncerten vannak túl, sokmilliós nézettségeket produkáltak a YouTube-on és egy ország tudja betéve dalaikat. Kijelenthetjük, történelmet írtak, hiszen a tavaly alakult csapat kevesebb mint fél év alatt lett Magyarország egyik top brigádja. 

A fiúk december elején hozták ki legfrissebb klipes számukat. A Késő már című dalban ezúttal nem az irónia van középpontban, hanem a komolyság és a mélység. Ebből kiderül, a Wellhello nem kétdimenziós csapat. A klip egy család története, amelynek minden tagja komoly problémákkal küzd. A reményvesztett apuka, az abortuszra váró édesanya, a magára hagyott tinédzserfiú, az önmagát marcangoló nagynéni, a rendőr nagybácsi és a depressziós tinilány sajátságos történetét látjuk. Mindez egyszerre, egy időben játszódik. Aztán egyszer csak visszafordul az idő, talán van még remény, de nem biztos, hogy mindent rendbe lehet hozni…

A kisfilmet Miki357 rendezte. A direktor így nyilatkozott a közös munkáról: „Amikor megkerestek a srácok, hogy klipet készítsek nekik, valami ironikus, bulis dologra számítottam tőlük. Onnantól kezdve, hogy meghallottam ez a dal teljesen más lesz, mint amire gondoltam, még komolyabb kihívásként éltem meg a sztori összerakását. Nem szerettem volna túlmagyarázni a család történetét, az lenne jó, ha a nézők fejtenék meg pontosan mi történik a szereplőkkel, ha beleképzelnék saját gondjaikat, problémáikat a történetbe.”

Fluor pedig a szám mélységeiről beszélt: „Olyan szerelemről szól a dal, ami már csak felemészti az embert, de nem tud belőle kilépni. Nagyjából az életösztönhöz hasonlítanám, ami megállít abban, hogy leugorj egy hídról a semmibe. Ezt nevezném a kapcsolat végi szorongós, ’se veled, se nélküled’ érzésnek”.

Már több, mint 500 ezren nézték meg a klipet!  Csatlakozz Te is! 



A klip, amely az első 24 órában több mint 100.000 megtekintést hozott YouTube-on a Moviebar produkció segítségével készült, többek között Turán Eszter producer és Gosztola Ábris operatőr részvételével. Két ismertebb embernek is jutott feladat a szereplőgárdában, az apát Baksa-Soós Attila író és költő, a rendőr nagybácsit pedig Vágvölgyi B. András rendező és filmesztéta alakítja.

Érdekesség, hogy a Késő már volt a duó első dala, még a Rakpart előtt írta a zenéjét Diaz. Aztán beütött a siker és a dal komor hangulatához illő időben szerették volna kihozni a srácok az új „trekket”, emiatt húzódott eddig a premier. A decemberi borongós időjárás kitűnő hátteret ad ehhez a szomorú dalhoz.

A Wellhello zenekar december végéig több koncertet is ad. Kiemelni a december 19-i debreceni és a december 29-i budapesti nagykoncertjeiket érdemes. Jövőre pihenőre mennek a fiúk, hogy elkészítsék a banda új anyagát, márciusig nem is lépnek színpadra Magyarországon.

– Magneoton –

[2015.12.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még