2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Takács Nikolas

Boldoggá tenni: Takács Nikolas szimfonikus koncertre készül

Újabb fontos állomásához érkezett Takács Nikolas. A 2010-es X-Faktorban feltűnt énekes Karácsony előestéjén egy majdnem harminc fős szimfonikus zenekarral áll színpadra a Budapest Kongresszusi Központban. A fekete hangú előadóművész azért is büszke karrierje újabb fontos állomására, mert ismét olyan területen bizonyíthat, amelyre eddig kevesen mertek kortársai közül vállalkozni.

Takács Nikolas az elmúlt öt évben a hazai zenei élet egyik megkerülhetetlen alakja lett és mára sikerült bizonyítania, több, egy kereskedelmi televízió tehetségkutatóján feltűnt fiatalnál.

Élni tudott a többmilliós nézettséget jelentő ismertséggel és figyelemmel, és komolyan vette a korábban tanultakat. Miközben folyamatosan feszegeti saját határait, miközben a minőségből sem akar alább adni, mindig szem előtt tartja a közönség, elsősorban rajongóinak a szórakoztatását. Hogy jó úton jár, bizonyítja több közönség- és szakmai díj, négy rádiós sláger, három önálló zenei kiadvány, több ezer határon innen és túli fellépés, telt házas koncert a RaM Colosseumban, illetve az Erkel színházban, miközben olyan előadókkal dolgozhatott együtt – többek mellett -, mint Jávori Vilmos, Babos Gyula, Tony Lakatos, Solti János, Szőke Nikoletta, Bangó Margit, Charlie.

Nikolas hihetetlen büszke

Takács Nikolas pedig tovább álmodik, és amellett, hogy elkezdte amerikai karrierjét is építeni – 2014-ben aláírta első lemezszerződését és túl van első amerikai turnéján, első dalát pedig már az ottani rádiók is játsszák -, a hazai közönségről sem feledkezik meg. Karácsony előestéjén, majdnem harminc fős zenekarral együtt ad szimfonikus koncertet a Budapest Kongresszusi Központban.

-   Hihetetlen büszke vagyok, és pályafutásom újabb fontos állomásának tekintem a december 23-ai koncertet. A saját dalokat, illetve egy-két világslágert áthangszerelünk erre az estére, a zenekarom pedig kiegészül egy szimfonikus zenekar tagjaival. A sok hangszer és kiváló zenész együtt ad majd új hangzást a különböző dallamoknak. Nem tagadom, van bennem némi izgalom. A rajongók azonban már megszokhatták, hogy az évvégére időzítem mindig az igazi „ínyencségeket”, remélem, ezúttal is sikerül mindenkit Boldoggá tenni. Minden év elején megfogalmazzuk a menedzsmentemmel, milyen főbb állomások mentén szeretnénk tovább fejlődni. Örülök, hogy egy újabb nagy álom valósul meg, és végtelenül hálás vagyok, hogy ebben partnerre találtunk a Leier cégcsoporttal. Ma már támogató nélkül egyre nehezebb nagy eseményeket, akár koncerteket rendezni.  A mai napig családi alapokon nyugvó nagyvállalattal hasonló az értékrendünk: a Leier és én is kiemelten fontosnak tartjuk az örök értékeket, a családot, az összetartozást és a minőséget mindenekfelett. Nagyon jóleső érzés, hogy ők első pillanattól hittek bennem és segítették e különleges esemény létrejöttét – mondta Takács Nikolas.

A december 23-ai koncerten természetesen lesznek sztárfellépők is, erről azonban egyelőre hallgatnak a szervezők, de annyit ígértek, jól illeszkednek majd Nikolashoz és a zenei stílusához.

[2015.10.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még