2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A hivatalos Alexa klipet itt láthatjátok
A hivatalos Csóró Lali klipet itt láthatod

Énekeljenek a celebek?  - két klippes az ÉNB

Az RTL Klubbon futó Éjjel Nappal Budapest népszerűsége úgy túnik töretlen, bár a kutatások szerint a Barátok közt még mindig lenyomja. MIndenesetre állítólag nagyon sokan elhiszik, hogy ami a kamerák elött zajlik, az valóság. Egy biztos: az ÉNB celebjei már két klipet is jegyeznek. 

A kissé (?!) ütődöttnek ható Lali még 2014-ben jelentkezett egy videóval, amikor még úgy érezte, hogy mindenképp a mulatós szakmában kell babérokat aratnia. Számos rész szólt arról a hadakozásról, már-már eszement próbálkozásról, ahogy Lali igyekezett befutni a mulatós-pop piacra. Barátai hiába igyekeztek lebeszélni róla, amit ugye Lali a fejábe vesz, kisbaltával is nehéz onnan kiverni. Nem is bír magával a mulatós sztár szindrómában szenvedő életművész: elkészült az első és eddig utolsó videóklipje. Vitathatatlan, a szövege legalább vicces, a klip ugyanolyan suta és esetlen, mint maga a Lali, a dal viszont dallamot. Tényleg mulatós discos... Nem is kellett sokat várni a sikerére, sem a sorozatban, sem pedig a valóságban. A sorozatot most hagyjuk, mert nem sokáig élvezhette a királyságot Csóró Lali, ahogy az már lenni szokott, mindent elszúr...A mulatós karriert is. Viszont a klip a videómegszoton tartolt, jelenleg 9 és félmillió felett van a nézettséget és nincs olyan buli, ahol ne nyomnák be a közönségnek. 

Legyen ilyen vagy olyan a dal, Csóró Lali Lalipop című dala beíráta magát a mulatós poptörténelembe, sőt még a Dáridó vendége is volt.

Nem kellett túl sokat várni arra, hogy az első női szereplő is énekelni akarjon. Zsófit inkább ne emíltsük, amit a hölgy nyújtott, az minden volt, csak nem teljesítmény. A forgatókönyv írók nyilván ezt a szerepet szánáták neki, így nem tudhatjuk, valójában mire lett volna képes a lány. Viszont Alexa a sok útkeresés közben és egy mellplasztika után úgy gondolta eljött az idő, hogy üssön egyet a popszakmában.

Segítsérére volt ebben a jókápű dj fiú, Robi is, és végre megszületett a Beng Beng. Nem kevés hisztibe került, amit Alexa lakótársa, Bori is fokozott. Mindenesetre összejött a kissé hisztis és "semmisejóneki" Alexának egy dal és egy videó, amely a bokszolás hangulatában valósult meg. Hogy Alexa lenyomja-e a Csóró Lalit - illetve kiüti-e - arról egyelőre még nem tudni. Mindenesetre Alexa jelenleg is küzd, hogy egyre elismertebb legyen. Videójának megntekintése két millió környékén jár.

Alexa kiütéses videóját itt láthatjátok és hallhatjátok! Beng Beng! 

Most már csak egy kérdés maradt: énekeljenek a celebek?! 

– Soleil –

[2015.10.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még