2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Az Irigy Hónaljmirigyesek megint fura dolgot műveltek

Az Irigy Hónaljmirigyes fiúkkal üvegezett Cinthya Dictator.

Revansnak indult, de összeborulás lett a vége Cinthya Dictator és az Irigy Hónaljmirigyes fiúk találkozásának. Cinthyát korábban egy klipjükben figurázták ki a srácok, és a csinos fotós arra volt kíváncsi, hogy élőben is olyan vagányak-e az IHM-esek, mint amilyennek a paródiákban mutatják magukat, ezért üvegezni hívta őket.

Cinthya Pankrator, azaz Cinthya Dictator  az Irigy Hónaljmirigy egyik tavalyi klipjében jutott főszerephez. A fiatal lány gyermekkora óta hatalmas rajongója a csapatnak, és azt mondja, nagyon tetszett neki, ahogy parodizálták.

„Külön öröm volt, hogy autonóm, különálló személyiségként és alkotóként is feltűntem a videóban, és ezt mindenképp szerettem volna személyesen is megköszönni. Meg persze arra is kíváncsi voltam, hogy mennyire bevállalósak a srácok, ha számukra idegen terepen kell mozogniuk. Ezért arra gondoltam, hogy egy olyan, hozzám közel álló, de igazi kihívást jelentő helyre hívom őket, ami engem is inspirálhat a művészi pályámon” – mesélte a híresség, aki egy üvegfúvó műhelyben fogadta Molnár Imrét és Varga Győzőt. A közel 1000 fokos olvasztott üveg érzékenységével először a klipben Cinthyát alakító Molnár Imrének kellett megbirkóznia, aki nem először került forró helyzetbe.

„Volt már rajtam hegesztőszemüveg, de ez azért egészen más helyzet! Az üveg megfolyt, és inkább kancsó formájú lett a tequilás pohárnak induló „művem”. Ennek ellenére Cinthyának ajándékoztam, mert nagyon kedves tőle, hogy meghívott és örülünk neki, hogy nem haragszik ránk” – árulta el Imi, aki Varga Győzővel gondoskodott arról, hogy az üvegkészítés közben is jó legyen a hangulat.

„Elképesztő, hogy több mint tízezer féle üveg létezik, és szuper volt kipróbálni, hogyan viselkedik, ha megolvasztjuk. Én egy agavét próbáltam mintázni, de inkább hínárra hasonlított a végeredmény” – mondta nevetve Győző, aki annyira rajong az agavé hazájáért, Mexikóért, hogy tervei szerint hamarosan Észak-Amerikába látogat, hogy személyesen próbálja ki, milyen az igazi, autentikus, tüzes tequila.

Ahogy az el Jimador csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

[2015.08.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még