2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

VOLT Fesztivál 2015: Erős a magyar felhozatal a fellépők között

Rendkívül sokszínű nemzetközi sztársorral rukkol elő idén a Telekom VOLT fesztivál, de azért ne feledkezzünk meg a hazai kínálatról sem. A Nagyszínpad itthoni fellépői mellett egy külön, - majdnem - tiszta magyar színpad, a Jana Színpad sorakoztatja majd fel a leginspirálóbb honi zenekarokat.

A David Guettától Motörheadig ívelő remek nemzetközi kínálat mellett a VOLT nyújtja a legtöbb hazai zenekart is idén. Egyrészt a két, egymással szembe fordított nagyszínpadon “vetésforgószerűen” váltják majd egymást a csapatok, köztük a magyar felhozatal, Ákostól a Tankcsapdáig, Wellhellótól a Kiscsillagig, Quimbytől a Punnanyig. 

De egy „sűrű” magyar színpad is várja majd a hazai élvonal rajongóit. A Jana Színpadon szerdától indul be a program, amikor – mások mellett – az Anti Fitness Club, a Kaukázus, a Hiperkarma, a Paddy and The Rats és a The Carbonfools is fellép, nem beszélve arról, hogy itt lesz a Slash afterparty, a Hollywood Rose prezentálásában. A Jana Színpad másnapi felhozatalában ott van Odett, de a 70. születésnapját idén ünneplő Hobo is, no meg az ősrocker Nagy Feró, az ő Beatrice-jével. A péntek is remek kínálatot hoz, jön a Nyers, az Anna & the Barbies, Majka, a Pál Utcai Fiúk –a teljesség igénye nélkül.

És a zárónapon Deniz indít, őt követi majd az Akkezdet Phiai, a Magashegyi Underground, a Csík, a Szabó Balázs Bandája vagy Péterfy Bori and the Love Band is. Aki a Jana Színpadot választja, azért elszórva nemzetközi “ízekre” is lel. Itt lép fel például a folkos elemekkel színezett popslágerekben utazó francia Lilly Wood and The Prick vagy az itthon mindig óriási érdeklődéssel kísért Nouvelle Vague is – hogy csak ezt a kettőt említsük.

A Jana Színpad mellett természetesen több más helyszínen is lesznek magyar fellépők: Poncichter Negyed Sopron Színpadán ott lesz a Honeybeasttől, Belgaig, a Bin-Jiptől a Budapest Bárig, Kis Grofótól az Európa Kiadóig. A MasterCard Teraszon ott sorakoznak majd a Middlemist Redtől a Kutya Vacsoráján és a Zagaron át  az Anima Sound Systemig, a Telekom téren pedig lesz a programban Karányi, Lotfi Begi és Zoohacker és még sokan mások is a magyar felhozatalban
 

[2015.06.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még