2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Puzsér Róbert
Völgyesi Gabriella

Hétfőn indul a Szelfi - érdekes részletek a műsorról

A Szelfi szereplői ismert emberek, egy-egy kamerát visznek az életükbe és leplezetlen őszinteséggel mutatják meg napjaik legérzékenyebb részeit is. Mert ki más beszélhetne hitelesebben a saját életükről, mint ők maguk?

Itt a lehetőségünk megismerni Adát, Horváth Grétát, Bérczesi Robit, Völgyesi Gabit és férjét vagy épp Erdész Tamás és jegyese, Karsai Kata mindennapjait. Kik is ők valójában? Mi hiányzik az életükből? És miért vágtak bele a Szelfibe?

A műsor az Egyesült Államoktól Izraelig, Hollandiától Portugáliáig vagy épp Finnországig, számtalan kiadásban, például csak férfiak vagy pont csak nők sztoriját bemutatva jelent már meg, újdonságra éhes tv nézők millióit szögezve a képernyőhöz.

A Reflektor műsorvezetője, az ikreit egyedül nevelő, pörgős, városi anyát mutatja, akinek, nagyon hiányzik már egy állandó kapcsolat az életéből. Az egyedülállók vonalon fut be Puzsér Róbert, akit megtört a rengeteg jogi csatározás, fölemészteni látszik az a kilenc per, amelyet egy ember indított ellene. A kritikus a celebeket körbelengő kozmetikázott nyilvánossággal állítja szembe saját életet. A harmadik sztori pedig egy magyar-görög házaspárhoz vezet, akik alig 1 héttel a forgatás megkezdése előtt mentek szét.

A Fatphoenix zenésze, Tamás és az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Kata egy nagyon is aktuális, ugyanakkor nagyszabású tervet eszel ki a történet elején: kivándorolnak a közeli Kínába. A Unique szerző- és házaspárosa abból az alaphelyzetből indul, hogy két kisgyerek mellett az anya- és aparobot három év után új dalt igyekszik komponálni. Az időzítés a Hiperkarma énekesénél talált be talán a legelevenebb húsba. Bérczesi Róbert régi dalait igyekszik újra előadni. Közvetlenül egy hosszadalmas drogelvonó után.

A főszerkesztő szerint a forgatási módszer és a történetek tartalma miatt lehetnek majd a nézőknek tv-s műsoroknál korábbról nem megszokott érzései. A szereplők életének további bonyodalmairól hétfőn mutatunk újabb részleteket, aztán hétfőn este 22 órakor Szelfi start az RTL2-n!

[2015.06.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még