2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Csemer Boglárka "Boggie"
Ördög Nóra
Palya Bea

Boggie különleges fotózáson vett részt

Veled újul meg az erdő! Ez a gondolat áll a középpontjában annak a fotósorozatnak, amelyhez a Tetra Pak felkérésére olyan közkedvelt művésznők álltak modellt, mint Gubás Gabi, Palya Bea, Csemer Boglárka (Boggie), Somorjai Enikő, Szalóki Ági vagy Ördög Nóra.

Nánási Pál, az ember és erdő harmonikus kapcsolatát bemutató fotóival a világ vezető csomagolóanyag gyártó vállalata azoknak a hétköznapi fogyasztói döntéseknek a fontosságára kívánja felhívni a figyelmet, amelyek hatással vannak környezetünkre és elősegítik annak védelmét. Az FSC® (Forest Stewardship Council®) környezetvédelmi tanúsítás emblémájával ellátott termékek választásával ugyanis már önmagában hozzájárulunk az erdők és élővilágunk megóvásához. A sorozat az ELLE magazin júniusi számában jelent meg.

Az erdők fontosságával alapvetően mindannyian tisztában vagyunk, azonban mindennapi döntéseinket ritkábban befolyásolják természetvédelmi szempontok. Pedig mi, emberek is részei vagyunk a természetnek, az erdők pedig az alapvető oxigén mellett energiát, alapanyagot, munkát, megélhetést, élelmet, gyógyszert biztosítanak számunkra.

A Tetra Pak kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a karton dobozainak nagy részét adó papírhoz felelősen kezelt erdészetből származó alapanyagot használjon, ezért immár 8 éve működik együtt az FSC-vel. A felelős erdőgazdálkodás és az ezt jelölő tanúsítás ismertségének növelése érdekében kért fel a vállalat hazai, környezettudatos sztárokat arra, hogy álljanak modellt az egyedülálló fotósorozatban, felhívva a figyelmet a globális erdőproblémákra, a környezettudatos magatartás és fogyasztói döntés fontosságára.

A Nánási Pál által készített különleges felvételeket Csemer Boglárka (Boggie) énekesnőről, Gubás Gabi színművésznőről, Ördög Nóra műsorvezetőről, Palya Bea énekesnőről, Somorjai Enikő balettművészről és Szalóki Ági énekesnőről az ELLE magazin júniusi lapszámában, három művésznő fotóját pedig a weboldalon is láthatjuk.

[2015.06.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még