2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kelemen Kabátban
Ocho Macho
The Biebers

Nagy-Szín-Pad: íme a döntősök névsora

A kilenc produkciót felvonultató mezőnyből hárman jutottak tovább a döntőbe a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyen, így a május 30-i fináléban az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban léphet színpadra a fővárosi Akvárium Klubban - jelentették be élő adás keretében vasárnap este a Petőfi TV-n a Filmklub előtt.

 

    A VOLT Produkció, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szervezésében megvalósuló verseny csütörtöki első elődöntőjében a Honeybeast, az Ocho Macho és a Babel, a pénteki második etapban a Kelemen Kabátban, a Middlemist Red és a Headbengs, míg a szombati harmadik elődöntőben a Margaret Island, a Biebers és a Soerii & Poolek lépett színpadra.

    A fellépőkre az elődöntők kezdetétől három órán át az OTP Junior Facebook-oldalán, valamint sms-ben lehetett szavazni. A három finalistára mostantól hat napon át, egészen a 30-i döntő végéig lehet voksolni Facebookon és sms-ben. A közönségszavazás már zajlik az Instagramon, ennek különdíja egy egyéves turnébusz-használat, amiért a döntőig lehet szavazni. Ahogy az elődöntőkben, úgy a fináléban is 15 perces élő blokkot kell előadniuk a résztvevőknek.

    A tehetségmutató győztese Robbie Williams előtt lép fel a nagyszínpadon a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, John Newman, Fatboy Slim és Ákos előtt a VOLT-on, és nagyszínpadon játszik a Strand - Nagyon Zene Fesztiválon. A nyertes a Szimfonik Live koncert vendége lesz, videoklipet forgathat az OTP Junior támogatásával és Magyarországot képviseli jövőre a groningeni Eurosonic fesztiválon.

    Az elődöntőkről a Petőfi TV és a Petőfi Rádió is beszámolt. A Petőfi TV a május 30-i döntőt is élőben fogja közvetíteni. A döntő vendége a Wellhellolesz.

    Az elmúlt évben 170 jelölt produkcióból a Mary PopKids lett az első helyezett. Idén az előzetesen kiválogatott negyven produkcióból kilencet választott ki mintegy száz zenei szakember, azzal céllal, hogy lökést adjon a könnyűzenei előadók karrierjének.

[2015.05.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még