2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

A hétvégén Design+ kiállítás 2015

A Design+ kiállítást 2015. május 8-10. között tartják a MAXCity Lakberendezési Áruházban, ahol sokszínű programokkal - workshopok, pop-up storeok, enteriőrverseny, fashion és gasztro kiállítók - várják látogatókat.

A DESIGN+ a legnagyobb design kiállítás ma Magyarországon, amely 2011 óta minden évben és egyre nagyobb sikerrel mutatja be 30 000 nm-en több mint 100 kiállító újdonságait, innovációit a nagyközönség számára, immár 5. alkalommal.

Bármely kiállítást, vásárt választjuk, minden esetben ugyanaz történik: néhány tucat kiállító bemutatja kínálatának néhány általa preferált termékét, katalógusokat, szórólapokat osztogatnak, de valójában a látogató szakmai segítséget nem kap, a kiállítások valódi lényege a trendmutatás pedig évek óta várat magára, és okoz csalódást azoknak, akik újra, másra vágynak.

A Design+ kiállításon több mint 100 hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be több száz kialakított enteriőr segítségével kollekcióját, szakképzett eladók és lakberendezők könnyítik meg a választást, hogy megtaláljuk otthonunk hiányzó darabjait.

Mindenki ajándékot kap

2015. május 8-10. között sokszínű programokkal - workshopok, pop-up storeok, enteriőrverseny, fashion és gasztro kiállítók - várják látogatóinkat; más kiállításokon eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhet meg a nagyközönség. Szakma előadások, bemutatók, vetítések keretein belül bővíthetik az érdeklődők lakberendezési ismereteiket, kérhetnek tanácsot lakberendezőktől és kertrendezőktől.

Belépéskor a regisztrációnál valamennyi látogatót megajándékozza a MAXCity Lakberendezési Áruház egy 1.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, amelyet a MAXCity üzleteiben levásárolhat illetve egy nyereményszelvénnyel, mellyel részt vehet a vasárnap délutáni sorsoláson és megnyerheti a kiállítók által felajánlott értékes nyereményeket.

[2015.05.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még