2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Roger Hodgson Veszprémben - jegyek itt

A VeszprémFest nyitónapján, 2015. július 15-én Roger Hodgsont, a Supertramp társ-alapítóját köszönthetjük Veszprémben, aki a „Crime of the Century” album megjelenésének 40. évfordulója alkalmából európai turnét tervez.

 A „BREAKFAST IN AMERICA” turné lehetőséget teremt közönségének, hogy újra átélje a Hodgson és a Supertramp teremtette varázslatos hangulatot.

Hodgson, a legendás Supertramp dalszerzője és szövegírója, az 1969-ben létrejött progresszív rock zenekar társalapítója. A rajongók között csak „arany évekként” emlegetett időszakban Roger volt az együttes vezéregyénisége, a Supertramp - 60 millió példányt is meghaladó eladott albummal - ekkor vált világhírű jelenséggé. Roger írt, énekelt, és olyan, a mai napig mércét jelentő rock alkotások kapcsolódnak hozzá, mint a "Breakfast in America," "Give a Little Bit," "Take the Long Way Home," "The Logical Song," "Dreamer," "It's Raining Again," "School," és "Fool's Overture."

Négytagú zenekarával Roger Hodgson az általa írt, majd a Supertramppel felvett legnagyobb slágereit adja elő további klasszikusnak számító darabokkal, mint pl. a "Child of Vision," "Hide in Your Shell," "Sister Moonshine," és az "Even in the Quietest Moments,", emellett szóló albumának kedvenceit játssza - "Only Because of You," "Lovers in the Wind," "Had a Dream," és "In Jeopardy"; ezek közül számos megtalálható a Classics Live címen legutóbb megjelent CD-jén is.                                         

Összekapcsolva a generációkat, Hodgson a baby boom korszak szülötteit visszaröpíti fiatalságuk idejébe, míg a fiatalabb nemzedéknek megmutatja, miért is maradhattak fent a mai napig ezek a szívből jövő dalok. És valóban, idén a „Crime of the Century” album 1974-es megjelenésének 40. évfordulóját ünnepeljük. Hodgson a koncerten előadja az albumról mind a négy dalát, melyben közreműködött: a "School,"-t, a "Hide in Your Shell,"-t, az "If Everyone Was Listening"-et és a halhatatlan klasszikus "Dreamer"-t, amely meghozta a nemzetközi sikert a Supertramp számára, a „Crime of the Century” albumot a listák élére röptetve.

„Az évek alatt végig azt gondoltam, hogy Supertramp rajongó vagyok, miközben tulajdonképpen Roger Hodgson rajongója voltam és vagyok. Micsoda show! WOW – ez minden, amit mondani tudok.” – David Wild, a Rolling Stone szerkesztője
 

Időpont Program  
2015/07/15 
Sz 21:00
VeszprémFest 
Veszprém Vár 
Veszprém
ROGER HODGSON, a Supertramp legendás énekese, dalszerzője Jegyvásárlás
 
 

[2015.03.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még