2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

2Cellos Budapesten koncertezik - jegyek itt

Koncert: A világhírű 2CELLOS idén ősszel visszatér Magyarországra, hogy első önálló koncertjén kápráztassa el a magyar közönséget!

Játékstílusuk elmossa a klasszikus zenétől a filmzenén át, a pop és rock különféle zenei irányzatai között húzódó határvonalakat: Bach és Vivaldi műveinek bemutatása éppen annyira lenyűgöző tőlük, mint egy-egy AC/DC számé. 2015. október 10-én a Papp László Budapest Sportarénában, csupán egyetlen alkalommal láthatjuk a fantasztikus produkciót.

Luka Sulic és Stjepan Hauser, a két horváth csellista 2011-ben vált ismertté, amikor Michael Jackson „Smooth Criminal” című számának feldolgozásával berobbant a köztudatba. A futótűzként terjedő Youtube-videó eredménye egy lemezszerződés lett, valamint Sir Elton John meghívta őket világkörüli turnéjára.

A hatalmas rajongótábort vonzó, mindig újabb videóval elkápráztató online jelenlét mellett a két zenész figyelme középpontjában mindig is az élő muzsikálás állt. Számos teltházas saját turné (USA, Japán, Európa) mellett, a duó több tévéműsorban, valamint a népszerű GLEE tévésorozatban is szerepelt. A Michael Jackson-emlékepizódban Naya Rivera-val adták elő a „Smooth Criminal” című számot, ami olyan sikeres lett, hogy a „Billboard Hot 100 Digital Songs” lista 10. helyén nyitott.

Ajánlunk egy jó koncertet - csatlakozz!

A 2Cellos második, „IN2ITION” című albuma 2013 januárjában jelent meg. Az album producere a legendás Bob Ezrin volt (Pink Floyd, Alice Cooper, Kiss, Deep Purple), a lemezen vendégként szerepel többek között Elton John (ének), Steve Vai (gitár), Lang Lang (zongora), Naya Rivera (ének) és Zucherro (ének) is.

A legújabb „Celloverse” című lemezük ez év elején látott napvilágot, melyen többek között feldolgozták Sting, Avicii, Michael Jackson, a Mumford&Sons, a Muse, a Radiohead, az AC/DC vagy Paul McCartney and Wings egy-egy slágerét is.

A népszerű formáció világkörüli turnéja keretében 2015. október 10-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Akik ismerik a 2Cellos videók magával ragadó hangulatát, minden bizonnyal egy felejthetetlen élő koncertre, igazi show műsorra számíthatnak.

[2015.05.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még