2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Centrál Színház

Centrál Színház: jegyek, programok itt

A Centrál Színház Budapesten, a Révay utca 18. alatt várja a színházkedvelőket. Íme a programkínálat.

A Centrál Szinház programjai, jegyek itt

A színház, amit korábban Vidám Színpadnak ismert a közönség, ma már Centrál Színházként várja nézőit.

A Centrálnak megalakulása óta a korszerűség és az igényes szórakoztatás a kitűzött célja, ez pedig egy teljesen új színház felépítéséhez vezetett.

A koncepciózus és kemény munka eredményeként mára kitűnő repertoárral rendelkező, állandó színházi társulattal és profi háttéremberekkel dolgozó, neves színészekkel büszkélkedő intézmény.

A Centrál Szinház programjai, jegyek itt

New York-i komédia
New York-i komédia Centrál Színház
Az önirónia nagymesterének legjobb korszakát idéző színpadi mű New York városában játszódik, ám hála a szerző egyéni látásmódjának, a darab a magyar közönség számára is ugyanolyan szórakoztató, mint az amerikainak. Felnőttünk, megházasodtunk, gyerekeink születtek, eltelt a fél élet. Hiába tekergetjük a fejünket, hiába csűrjük-csavarjuk, nincs menekvés.

Tökéletlenek
Tökéletlenek Centrál Színház
Egy szélütéses nagymama, egy amnéziás anya, egy skizoid pasas, egy kamasz, aki kicsit sokat füvezik, egy szökött rab és egy drogos – ők hát a Tökéletlenek.

Love Letters - Balsai Móni - Scherer Péter
Love Letters - Balsai Móni - Scherer Péter Centrál Színház
A. R. Gurney eredeti szándékai szerint: a leveleket minden este más-más színészpáros olvassa fel, így minden élmény spontán, egyszeri és megismételhetetlen lesz.

Pletykafészek
Pletykafészek Centrál Színház
A Centrál Színházban Neil Simon háziszerzőnek számít. A Pletykafészek című előadás felhőtlen szórakozást kínál, melyet már a szereposztás is szavatol. A műben szereplő négy házaspárt Liptai Claudia és Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter és Simon Kornél, Básti Juli és Scherer Péter, valamint Bertalan Ági és Schmied Zoltán alakítják.

Delila
Delila Centrál Színház
Minden sikeres férfi mögött áll egy nő. A nő mögött pedig a férfi felesége. Igaz ez a képlet Virág úrra is, a vidéki csárda tulajdonosára is, aki – miután sorsjátékon tetemes összeget nyert – hirtelen felkeltette beosztottjának, Ilonkának az érdeklődését. Így Virág felesége, a bájos Marianne a démoni Delilához méltóan kénytelen a női rafinéria teljes arzenálját bevetni.

A Centrál Szinház programjai, jegyek itt

Hajmeresztő
Hajmeresztő Centrál Színház
A világ legnépszerűbb krimi-vígjátékában a nézők vezetik, befolyásolják és irányítják a nyomozást.

Legénylakás
Legénylakás Centrál Színház
Egy remek vígjáték két kisember megindító történetéről. Az egyik szemünk sír, a másik meg nevet.

Love Letters - Nagy- Kálózy Eszter - Rudolf Péter
Love Letters - Nagy- Kálózy Eszter - Rudolf Péter Centrál Színház
A. R. Gurney eredeti szándékai szerint: a leveleket minden este más-más színészpáros olvassa fel, így minden élmény spontán, egyszeri és megismételhetetlen lesz.

Mi történt Vegasban
Mi történt Vegasban Centrál Színház
Egy világklasszis író, egy igyekvő kezdő újságíró és egy főszerkesztőnő gondolatébresztő és humoros összecsapása.

Jó zsaru - rossz zsaru
Jó zsaru - rossz zsaru Centrál Színház
Keith Huff: Jó zsaru - rossz zsaru bűnügyi történet egy részben

Nemek és igenek
Nemek és igenek Centrál Színház
Nina Raine húsbavágóan friss darabja szerte a világon indulatokat kavart. Kendőzetlen őszinteséggel, ugyanakkor mély empátiával mesél nőkről és férfiakról, szexről és hatalomról, nemekről és igenekről.

Büszkeség és balítélet
Büszkeség és balítélet Centrál Színház
Büszkeség és balítélet két színészre Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal. Egy felvonásos előadás, időtartama 1 óra 30 perc.

A nevem Mary Page Marlowe
A nevem Mary Page Marlowe Centrál Színház
Bemutató | 2020. március 8.

A Centrál Szinház programjai, jegyek itt

Kövek a  zsebben
Kövek a zsebben Centrál Színház
Ájlávjú
Ájlávjú Centrál Színház
Ájlávjú... azaz nézzük meg, milyen szédületes (mulatságos) és kínkeserves (és röhejes) az út az első pillantástól az első vallomásig. Aztán nézzük meg, hogy fokozható ez a „boldogan éltektől” a „meg nem haltakig.” New York kedvenc off-Broadway musicalje fülbemászó dalok és frappáns jelenetek során át mesél férfiakról, nőkről, szerelemről és házasságról.

Függöny fel!
Függöny fel! Centrál Színház
A komédia egy színházban játszódik, egy nulla minőségű színdarab turnéra indulás előtti főpróbáján. Az első felvonásban nézőként azt látjuk, amit a szerencsétlen, balfék rendező is, akinek a keze között nemcsak a leharcolt társulata, de a magánélete is széthullik. A második felvonásban ugyanazt látjuk mint az elsőben, éppen csak a turné utolsó előadásán és hátulról.

My Fair Lady
My Fair Lady Centrál Színház
Shaw fanyar-szellemes példázata a férfi és a nő örök párviadaláról Lerner és Loewe csodálatos dalaival az egyik legszebb és legnépszerűbb musical. A Centrál Színház My Fair Lady-je friss, szenvedélyes hangnemben meséli újra az ősi mesét, ugyanakkor klasszikus kiállítású előadás káprázatos látványvilággal, nagyzenekari hangzással.

A Centrál Szinház programjai, jegyek itt

Jó emberek
Jó emberek Centrál Színház
Margie Walsh hétköznapi nő: az utcán észre se venni. Margie Walsh nem mindennapi nő: egész életében titáni küzdelmet folytatott a túlélésért. Most, túl az ötvenen, a sors felé sodorja tinédzser kori szerelmét, Mike-ot. A köztük lévő hajdani kapcsolatból vajon maradt-e valami, vagy csupán két idegen szembesül a közös múlt árnyaival?

Illatszertár
Illatszertár Centrál Színház
Karácsony közeledik, a békebeli illatszertár forgalma a csúcson. Az egyik boltos, Asztalos úr eközben is szerelmes, és örül, hogy az ünnepet a még sosem látott kedvesével töltheti. De a bolt tulajdonosa, Hammerschmidt úr furcsán kezd viselkedni Asztalossal. Munkahelyi viszály az oka?

Házassági leckék középhaladóknak
Házassági leckék középhaladóknak Centrál Színház
Alice Michel szeretője. Hónapok óta egy hotelben randevúznak, ugyanis mindketten házasok. Ráadásul Alice férje Michel legjobb barátja. Michel- hogy senki ne sérüljön- "mindenki érdekében" hazudozni kezd. Hazudik élvezettel hazudik szenvedéllyel majd hazudik zavartan és kétségbeesve. A hazugság úgy árasztja el az életüket, mint nyitva felejtett csap a lakást. Vajon megússzák?

A Centrál Szinház programjai, jegyek itt

És Rómeó és Júlia ...
És Rómeó és Júlia ... Centrál Színház
.

Nézőművészeti Főiskola
Nézőművészeti Főiskola Centrál Színház
Tasnádi István: Nézőművészeti főiskola A Nézőművészeti Kft. előadása.

Kasimir és Karoline
Kasimir és Karoline Centrál Színház
A Centrál Színház bemutatja Ödön von Horváth egyik legismertebb darabját, a Kasimir és Karoline-t Alföldi Róbert rendezésében, Stohl András és Bata Éva főszereplésével.

Love Letters - Balsai Móni - Rudolf Péter
Love Letters - Balsai Móni - Rudolf Péter Centrál Színház
Bár a Vígszínház előadása negyed évszázaddal ezelőtt nagy siker volt, Magyarországon először a Centrál Színházban szólal meg a mű a szerző, A. R. Gurney eredeti szándékai szerint: a leveleket minden este más-más színészpáros olvassa fel, így minden élmény spontán, egyszeri és megismételhetetlen lesz.

Liaison - Pokorny Lia zenés estje
Liaison - Pokorny Lia zenés estje Centrál Színház
Képzeljünk el, mondjuk egy társasházat, legyen benne tíz-tizenöt lakás, abban tíz-tizenöt különböző korú, társadalmi helyzetű és családi állapotú nő.

Ma este megbukunk
Ma este megbukunk Centrál Színház
Akárcsak a nagysikerű Függöny fel!-ben, a Ma este megbukunk előadásban is egy amatőr színtársulat kísérel meg bemutatni egy darabot – ezúttal egy klasszikus angol krimit – ám az este katasztrófába torkollik. Murphy törvényeit követve: ami elromolhat, az el is romlik, ami összeomolhat, az össze is omlik.

Love Letters - Kovács Patrícia - Lengyel Tamás
Love Letters - Kovács Patrícia - Lengyel Tamás Centrál Színház
Bár a Vígszínház előadása negyed évszázaddal ezelőtt nagy siker volt, Magyarországon először a Centrál Színházban szólal meg a mű a szerző, A. R. Gurney eredeti szándékai szerint: a leveleket minden este más-más színészpáros olvassa fel, így minden élmény spontán, egyszeri és megismételhetetlen lesz.

Love Letters - Pokorny Lia - Simon Kornél
Love Letters - Pokorny Lia - Simon Kornél Centrál Színház
Bár a Vígszínház előadása negyed évszázaddal ezelőtt nagy siker volt, Magyarországon először a Centrál Színházban szólal meg a mű a szerző, A. R. Gurney eredeti szándékai szerint: a

[2020.03.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még