2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Sting

Sting saját musicaljében is hatalmas jelenség

„Hatalmas jelenség” Sting abban a Broadway musicalben, amit ő írt és amiben most már szerepel is – az egyik kritika szerint. A Police szólóban is rendkívül sikeres egykori frontembere „felvillanyozó két nagy szólójában” és „galvanizáló hatással” bír a Last Ship szereplőjeként – írta a Variety kritikusa.

„Sting úgy tűnt nagyon elemében van” – fogalmazott az USA Today riportere, aki a „lángoló karizmát” dicsérte, amit a szerepben nyújtott.

A 63 éves zenész Jackie White hajóépítő munkást alakítja a saját maga írt musicalben január 24-ig.

A korábban gyenge jegyeladások hatalmasat nőttek, mióta az énekes megerősítette, hogy határozott időre csatlakozik a szereposztáshoz.

Lájk, ha kedveled a retro magyar dalokat.



A New York Times azt írta, a „heti bevételek emelkedtek pár százezer dollárral” mióta először színpadra lépett az énekes december 9-én. Ugyanakkor a lap kritikusa hozzáteszi, „Sting jelenléte semmilyen jelentős módon nem befolyásolja a darab kémiáját”.

„Ő inkább szemtanú, mint résztvevő” – írta Charles Isherwood hozzátéve, hogy Stingnek „visszafogottabb jelenléte” volt, mint Jimmy Nailnek, akit ideiglenesen helyettesít az énekes.

„Nail egy robosztus énekes és egy erőteljes előadó a saját jogán, aki erős szenvedő emberséget hoz a szerepbe” – fogalmazott Marilyn Stassio a Varietyben.

„Sting inkább egy olimpikon figura, aki olyan himnikus számokkal, mint a We’ve Got Now’t Else és az erőteljes címadó dal ösztönzi az embereket hősies lépésekre, amik túlmutatnak a halandóságuk határain” – fejtette ki.

„Azzal, hogy egy korának megfelelő szerepbe bújt… felelősséget vállalt, és kiváltságot mások támogatásában, miként életet vitt az elképzelésébe” – vélte Elysa Gardner a USA Todaytől.

A Sting szülővárosában, Wallsendben életre hívott Last Ship, vagyis Utolsó Hajó egy csapat munkanélküli hajóépítő történetét meséli el, akik bejutnak egy zárt gyárépületbe, hogy építsenek egy utolsó hajót.

Főszereplője Gordon, a tékozló fiú (Michael Esper), aki 14 év után tér vissza, hogy ráleljen a gazdasági összeomlás szélén városra és annak közösségére.

-kiko-

[2014.12.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még