2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Szandi facebook
Szandi hivatalos honlapja
Kapcsolódó cikkek
Nagykoncert előtti meglepetés Szanditól
Szandi 25 koncert: Megfagyott a levegő egy pillanatra
Kapcsolódó Kiadványok
Szandi: 25
Kapcsolatok
Szandi
Csepregi Éva
Pintácsi Viki
Kapcsolódó események
Szandi 25 - Jubileumi nagykoncert
[2014. december 28.
vasárnap 20:00]

Sztárvendégekkel jubilál Szandi

December 28-án majd jól meglepődünk és biztosan állíthatom, hogy jól tátva marad a szánk!

Pontosan 25 éve annak, hogy egy 13 éves tinédzser előbukkant a semmiből és egy TV-reklámban hirdette bemutatkozó lemezét. Akkor '89-et írtunk és a tinit Szandinak hívták.... Kicsi lány - ez volt az első lemeze, amellyel egy csapásra nagy kedvenc lett, azonnal a szívébe zárta a közönség. Kicsik, fiatalok, családok... És ez most sincs másképp, eltelt 25 év, s mit sem veszített népszerűségéből: Szandi mindenki kedvence!

Persze, azért kellett Fenyő Miklós zsenialítása is, hiszen nélküle nem ment volna ilyen "zökkenőmentesen" az indulás, ezt az énekesnő ahol lehet, meg is köszöni az egykori mentorának.

Jól dübörgött a "Szandi-project", hatalmas siker övezte az együtt töltött négy évet, amikor is a Fenyővel való közös munka 1992-ben véget ért, az énekesnő életében "csendesebb" korszak következett be. Útkeresési időszakban feldolgozásokat énekelt kedvenceitől, majd nagykorúságát betöltve születésnapi albumot készített Szikora Róbert segítségével.

A csendet felváltotta az őrület: Jódlizása még Japánban is feltűnést keltett, ezért gyorsan piacra dobták a tengerentúli országban az angol nyelvű változatot Dancing flame címmel. És újra dübörgött a "Szandi-project", de már Bogdán Csaba menedzselése alatt... 

Azóta persze számtalan dolog történt az énekesnővel, színházban-, show-műsorokban szerepelt, műsorvezetőként is bemutatkozott, sőt, egy újfajta tehetséggondozó műsor oszlopos tanára, sokunk örömére.

Hogyan fér bele egy 2 órás koncert-show-ba 25 év? Azt még én nem tudom, de azt már igen, hogy aki ott lesz, annak felejthetetlen élményt ígérnek a szervezők. 

A koncert alapját az énekesnő 25 évet átívelő dalrepertoárja adja, énekel majd olyan dalokat is, amelyet még soha- vagy nagyon régen énekelt koncerten. A zenekart az Abrakazabra zenészei alkotják, tehát Szandi mellett a csapat is garancia a sikerre, persze lesznek gyermek- és felnőtt táncosok (elengedhetetlen, hiszen koncert-show-ról beszélünk), és nem utolsó sorban színpadra lép az est sztárvendégeként Pintácsi Viki és a sokoldalú Csepregi Éva is. A két vendég a duettek mellett szóló dalokkal is szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Egy újabb családtag is fellép a mega-show-n, de személye egyelőre legyen meglepetés...

Mindenkit arra biztatok, hogy akinek lehetősége van, ne hagyja ki a bulit, meglepetésekben, dalokban, sztárvendégekben nem lesz hiány, tehát találkozzunk december 28-án este a Millenárison a Szandi 25 jubileumi nagy-koncerten!

[2014.11.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még