2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

UK Top 40: Listavezető helyen zárt a  Children In Need kampánydala

A BBC hivatalos Children In Need dala vezeti a slágerlistát az Egyesült Királyságban. Avicii Wake Me Up-jának jótékonysági feldolgozását Gareth Malone kórusvezető All Star kórusa adja elő. A formáció tagjai között van a Great British Bake Off sütőműsör házigazdája, Mel Giedroyc, Linda Robson színésznő és Fabrice Muamba volt focista.

Az együttes a péntek esti Children In Need jótékonysági rendezvényen adta elő a dalt, ahol 32,6 millió fontot gyűjtöttek az Egyesült Királyságban élő hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok megsegítésére.

Lájk, ha kedveled a szerelmes dalokat.



Az All Star Choir kislemeze hétfőn jelent meg és meg sem állt a toplista első helyéig. A letöltések és streamelések száma elérte a 120 ezret, fizikai formátumban pedig a hét legtöbbet eladott lemeze lett.

A kórus sztárjaihoz olyan gyermekek is csatlakoztak, akik zenei projektekben vesznek részt szerte az Egyesült Királyságban, és akiket a Children In Need szervezet támogat.

Ez volt egyébként Malone harmadik number one-ja a Military Wives 2011-es Wherever You Are-ja és a királynő gyémánt jubileumára készített, Gary Barlow által énekelt 2012-es Sing után.

Azt mondta: „Amikor elkezdtünk énekelni, a listavezetés megszerzése lehetetlen álomnak tűnt, szóval látni a valószínűtlen kóristáknak a csoportját a lista csúcsán ma csodálatos.

Nagyon hálás vagyok a brit közönségnek, akik e mögött állnak, és különösen büszke vagyok a listavezetésre ezzel a kórussal a Children In Need héten. Csodálatos, hogy annyi gyermeknek is segítettünk, azzal, hogy a lemezen vannak”.

A Wake Me Up győzelme után Ed Sheeran Thinking Out Loud című slágere csak a második lehetett, a One Direction maradt a harmadik pozícióban a Steal My Girllel, míg a múlt heti number one I Don't Care Cheryltől a negyedik helyen végzett.

Az albumlista első helyét mindeközben a Pink Floyd Endless Riverje szerezte meg. A zenekar közel 20 év után első albuma Rick Wright billentyűsnek állít emléket, aki 2008-ban halt meg.

A korong olyan eddig kiadatlan dalokon alapul, amiket az 1994-es Division Bell felvételei alatt írtak, rögzítettek és készítettek el.

A Foo Fighters új albuma, a Sonic Highways a második helyen zárta az elmúlt hetet Ed Sheeran és az X előtt. Sam Smith debütáló kiadványa, az In The Lonely Hour jelenleg a negyedik, míg a Queen és a Queen Forever az ötödik helyig jutott.

-kiko-

[2014.11.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még