2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ez érdekes! Janicsák Veca is feltűnik a tehetségek klipjében

Tavaszi debütálása után, most új dallal jelentkezik a kiddo zenekar. A zeneileg leginkább az Imagine Dragon-ra vagy a Bastille-re hasonlító csapat, miután a Petőfi Rádió és a Viva Tv nagy sikerrel sugározta Tornádó című bemutatkozó kislemezüket, most a Hozzátok el című dallal halad tovább útján.

A számhoz klip is készült, melyben nem akármilyen szereplőkkel találkozhatunk. A Junkies énekese, Szekeres András, és a kiváló énekesnő, Janicsák Veca is látható a klipben.

„A Hozzátok el a gyerekkor utáni kiábrándulás témáját dolgozza fel. Amikor rájövünk, hogy nincsenek hősök, nincs Batman, nincs Superman, és azok, amikért, akikért vakon rajongtunk, nem olyanok, amilyeneknek gyerekkorunkban naivan hittük. Aztán, amikor kicsit jobban felnövünk, rájövünk, hogy rengeteg apró, hétköznapi hősies cselekedetet látunk magunk körül, és teszünk mi magunk is. Nagyon sok olyan hétköznapi hős van, akiket, ha jól figyelünk, számtalan helyen felfedezhetünk, elég csak egyszer végigsétálni a városon. Ezeket a mindennapos cselekedeteket tárjuk fel a klipben is. Veca és Andris azért szerepel a klipünkben, mert két nagyon ellentétes műfajból való kiválóság, akiket mi nagyon tisztelünk és szeretünk. Mindketten megmaradtak annak, aminek elindultak. Nem lettek celebek vagy bulvárbékák, egyszerűen csak zenélnek, énekelnek, ami a mi szemünkben hőstettnek számít azok után, hogy sok előadó tér le a sárgaköves útról, ami a szakma eredeti lényegét jelenti. Mi is ilyenek szeretnénk lenni: megmaradni azoknak, akik most vagyunk, akik a zenéért csinálják ezt az egészet.„ – mondta Persely Tomi, a kiddo frontembere, aki nem mellesleg régen komoly vízilabda karriert is futott. Csapattársa volt a Varga testvéreknek, valamint a kapus Nagy Viktornak is.

A klipet Lengyel Andor, Somay Márk és Horváth András készítette, akik olyan előadókkal dolgoztak együtt, mint a Belmondoból Czutor Zoltán, a Mary Popkids, a Junkies, vagy a The Hated Tomorrow.

A Gozsdu Sky Terrace-on és négy másik helyszínen leforgatott klipet augusztusban két nap alatt készítették el a csapat tagjai, ráadásul nem akármilyen körülmények között.

Veca örömmel vállalta

„A forgatás körülbelül harmadik órájában megérkeztek a rendőrök, hogy túl hangos a zene, és teljesen letiltottak minket az élő hangszerek használatáról, illetve a túl hangos zenétől. Szerencsére Zsolti, a dobosunk jelenetei akkor már megvoltak, így nem kellett árnyék dobolnia órákon keresztül. A végén már laptopról szólt a zene, mert minden jellegű hangos tevékenységet megtiltottak. Marci és Köge pedig szépen leprüntyögték a maguk részét.”  - folytatta az énekes. Rátkai Marci és Köge neve már máshonnan is ismerősen csenghet a közönségnek, hiszen együtt zenélnek az Autopilot zenekarban.

Janicsák Veca is nagyon élvezte a forgatást, aki láthatóan nagy rutinnal sertepertélt a fiúk körül, és kvázi gyártásvezetőbe csapott át a délután folyamán.

„Nagy örömmel vállaltam a fiúk felkérését, mert minden olyan fiatal magyar zenészt vagy zenekart nagyon elismerek, akin érezni, hogy kizárólag a zene miatt csinálja a szakmát és nem a csillogásért. A srácok tehetségesek, rendkívül jó zenészek, minden hangot, minden betűt maguk írnak a dalaikba, így aztán teljesen hiteles az egész produkció, amit tőlük hallhatunk.” – mondta Veca.

A kiddo a közeljövőben nagylemezzel is jelentkezik, de addig egyelőre ízlelgessük a Hozzátok el című dalt.

[2014.11.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még