2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kállai-Kiss Zsófi
Toldy Mária

Élő legenda üzent az X-Faktorból kiesett versenyzőnek!

Három nap telt el az X-Faktor harmadik élő showja óta, és Kállai-Kiss Zsófi végre kezdi összeszedni magát. A csalódott lány nem számított a korai búcsúra, ezért nehezen viselte az elválást. Versenytársai azonban azóta is tartják benne a lelket, ráadásul nemrég igazán kedves üzenetet kapott Toldy Máriától!

Kállay-Kiss Zsófi négy év elteltével próbálkozott újra az X-Faktorban, az első szériával szemben most a döntőig jutott. Bár ez is remek teljesítmény, az énekesnő mégsem számított rá, hogy ilyen korán búcsút kell vennie a showtól és mindattól, ami vele jár.

„Még pörög az agyam, nem tudom mit érzek, de próbálok erős lenni és a holnapra gondolni, mégha nehéz is. Azért véget ért egy álom...És nem fogok hazudni, nem számítottam rá még...” - írta hivatalos Facebook oldalán hozzátéve: „estem már hasra párszor, már lassan visszapattanok”.

A tapasztalt énekes egy Müller Péter idézettel is próbálta jobb kedvre deríteni és pozitívabb gondolkodásra késztetni önmagát.

"Gyűjts erőt, dolgozd fel a múltad emlékeit, és jól figyelj, mert ahol eltörtél, ott leszel erős, ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen. Az Igaz Ember nem menekül a múltjától, bármilyen sötét volt is, mert kudarcaiból lesz hatóanyag, vereségeiből diadal - tragédiái érlelik naggyá” - írta a közösségi oldalon.

„Magával ragadott”

A legnagyobb segítség azonban emellett nem „csak” a rajongók szeretete, nem is Szabó Ricsi „ebédszörnye” vagy az Andelic Jonathannal való közös kínaizás volt, sokkal inkább egy váratlan válasz versenydalának eredeti előadójától, Toldy Máriától.

Lájk, ha kedveled a szerelmes dalokat.



A művésznő a következőket posztolta Zsófi falára:

„Kedves Zsófi! Köszönöm szépen kedves leveled:-)) Szerencsémre láttam az adást amikor énekelted a Lelketlen embert. Nagyszerűen énekeltél magával ragadott egyéni stílusod ahogy függetleníteni tudtad magad tőlem és hoztad saját magad !!!! Gratulálok, és énekelj tovább a színpadon a helyen :-)))
Szeretettel Toldy Mária és "családja”

Ilyen dicsérettel csakis előre tekinthet az ember, az X-Faktoros szerepléssel pedig remélhetőleg Kállai-Kiss Zsófi előtt is megnyílnak azok a kapuk, amik valamilyen oknál fogva eddig zárva maradtak az énekesnő előtt.

-kiko-

[2014.11.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még