2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Sting
The Police

Vegyes fogadtatás: A Broadwayen debütált Sting musicalje

A Last Ship – ami egy észak-kelet angliai hajógyárról szól – vegyes fogadtatással nyitott a Broadwayn – amennyiben hihetünk a kritikáknak. A New York Times „ambiciózusnak, őszintének... és vonzónak” nevezte a darabot, miközben „szűnni nem akaró hibákat” is felfedezett benne.

A Time Out New York eközben azt írta, „vidám és gyakran ragyogó” volt, de „szimpátia-generáló részleteket” is felfedezett.

A Police frontembere, Sting „testen kívüli élményként” jellemezte a vasárnapi nyitó előadást.

„Lemondasz egy csomó kontrollról” - magyarázta a 63 éves énekes a Playbill nevű weboldalnak hozzátéve, hogy „de ezek az emberek olyat hoznak a folyamatba, amit én nem tudok”.

Lájk, ha kedveled a szerelmes dalokat.


A Last Ship című darabot John Logan és Brian Yorkey írta, a dalai Sting azonos című, 2013-ban megjelent albumán találhatók.

A newcastle-i születésű színész, Jimmy Nail és a BBC One I'd Do Anything (Megteszek bármit) című tehetségkutatójának finalistája, Rachel Tucker is szerepet kapott Joe Montello produkciójában.

A Sting szülővárosában, Wallsendben színpadra állított musical egy csapat munkanélküli hajóépítő történetét meséli el, akik bejutnak egy lezárt gyárba, hogy egy utolsó hajót építsenek. A darab főhőse Gordon, a tékozló fiú, aki 14 év után visszatér, hogy rátaláljon a gazdasági összeomlás szélén álló városra és közösségére.

„A szomorúság és megbánás melankolikus hangjai töltik meg ezt a nagyon személyes és intenzíven megható zenés darabot” - írta a Variety kritikusa, Marilyn Stasio.

Az Entertainment Weekly részéről Kyle Anderson ugyanakkor azt mondta: a showban van számos olyan „siratóének”, ami megakadályozza azt a dinamizmust, ami ahhoz kellene, hogy a közönség teljesen átadja magát a darabnak.

„Ez a melankolikus musical kétségtelenül szívszorító, intenzíven személyes projekt” - mondta David Rooney a Hollywood Reporterben. Majd azzal folytatta, hogy a musicalt „egy kis ásításnak” nevezte, "amiben nincs nedvesség” egy „cselekménnyel, ami – bocsánat – egyszerűen nem úszik”.

A Guardianban Alexis Soloski a musical struktúráját „lazának”, forgatókönyvét „közömbösnek”, szerelmi történetét „féloldalasnak”, nemi politikáját pedig „megreformálatlannak” nevezte.

Örömmel fogadta viszont Sting „népies jellegű dalait”, amiket „lendületesen, hencegően és örömmel” adtak elő.

Billy Joel énekes, Alan Cumming színész és Sting felesége, Trudie Styler is a közönség soraiban ült a nyitó előadáson a Neil Simon Theatre-ben.

Bruce Springsteen, a Blondie-ból ismert Deborah Harry, Joely Richardson színésznő és Perez Hilton celeb-blogger szintén megtisztelte jelenlétével az előadást.

-kiko-

[2014.10.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még