2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Karacs Balázs
Le Quang Huy - Benji
Nagy Richárd
Sallai László (X-faktor)
Szabó Richárd
Borbély Richárd

X-Faktor 2014: A döntőbe jutott fiúk mezőnye

Ma este összeállt az X-Faktor idei évadának döntős csapata. Szombaton a 25 év felettiek és a lányok küzdöttek meg az élő showba jutásért, vasárnap a csapatok és a fiúk birkóztak meg a feladattal. Mentoraik, Tóth Gabi és Alföldi Róbert – ahogy korábban Little G és Szikora Róbert is – kaptak segítséget a döntés meghozatalához.

A fiúk Tihanyban bizonyíthattak Alföldi Róbertnek. A döntéshez segítéségére Stohl András érkezett, aki arra volt kíváncsi, hogyan hatnak rá az énekesek. Alföldi azért választotta a színészt segédmentorának, mert őt most már nem az énektudás érdekli, hanem valami plusz.

Elsőként Sallai László kapta meg a lehetőséget a bizonyításra. A 18 éves tanuló Robin Thicke Blurred Lines című slágerét választotta az utolsó fordulóra, de talán túl magasra tette a lécet - saját magának. Bár tehetséges fiú, elvérezni látszott a feladatban. Alföldi erőtlennek nevezte a produkciót, Stohl pedig úgy érezte, megrekedt a szám elején.

Benji "kisujjában van a popzene" - mutatta be a második versenyzőt Alföldi Stohlnak. Mivel a Táborban nem tudott igazán jól teljesíteni, nagy nyomás volt most a 16 éves fiún. Most a megilletődöttség talán csak egy pillanatig látszott rajta produkciója elején, utána már kényelmesen belefeküdt a dalba. A mentoroknak a könnyük is kicsordult a "gyerek" tisztasága miatt.Bár Alföldit zavarta, hogy Benji nem néz a szemébe éneklés közben, Stohl szerint ha valaki így tud hatni, oda néz, ahova akar.

Szabó Richárd "tanítóbácsi" hatása alól nehéz kivonni magát az embernek - mutatta be mentoráltját Alföldi. De emlékeztetett, a Táborban ő sem nyújtott száz százalékos teljesítményt. Amint énekelni kezdett, Stohlnak azonnal mosolyra húzódott a szája, majd legyintve dőlt hátra, és csak hagyta, hogy hasson rá a produkció. "Shrek és úgy énekel mint egy angyal" - összegezte tapasztalatait a színész. 

"Egyszerűen jó"

Borbély Richárd arcából visszavéve lehiggadva, izgatottan lépett a mentorok elé. Ez sajnos előadásán is meglátszott. Bár nyilvánvalóan nagyon jó énekes, most szinte remegett a hangja, és félre is csúszott többször. A végére viszont - ahogy mondani szokták - megérkezett.  Alföldi tátott szájjal hallgatta, és hirtelen se ő, se Stohl nem tudott megszólalni.

Utóbbi azt mondta, nagyon tudatosan csinál mindent Ricsi, "felépíti a számot". Emiatt azonban kevésbé érdekelte, mint az előző két énekes. Alföldi viszont nem érezte ezt, őt csak az erő érdekelte.

Karacs Balázs a szokásosnál mosolygósabban lépett a mentorok elé. Nyugalma produkcióján is meglátszott. Higgadt volt és profi. "Minden porcikája énekel" - összegezte ALföldi, Stohl pedig kijelentette: "egyszerűen jó".

Nagy Richárd egy éve ugyanezen a helyen, a Mentorházban búcsúzott el a verseny folytatásától. Célja most is ugyanaz: a legjobbak közé jutva a döntőben küzdeni az X-Faktor győztese címért. "Nagyon jó volt a gyerek", "énekelve beszélt", "konkrétan énekelt" - magyarázta Stohl. Ugyanilyen hatással viszont más is volt már rájuk, intette le Alföldi, "túl sok a jó" - jegyezte meg. 

A döntés

Ezzel a Mentorház meghallgatása véget ért. Most már az utolsó kategória mentorán, Alföldi Róberten áll vagy bukik a versenyzők sorsa. Három énekes azonnal továbbjut, ketten elbúcsúznak a versenytől. Egyvalaki pedig megkapja az esélyt, hogy a nézők szavazataikkal juttassák tzenharmadikként a döntőbe.

Alföldi Róbert döntése alapján biztos továbbjutó: Szabó Richárd, Borbély Richárd és Nagy Richárd.

Búcsúzik a versenytől: Karacs Balázs és Sallai László.

A "tiszta lap" lehetőségét kapja: Benji.

Ezzel tehát kialakult a legjobb tizenkettes mezőnye. Ne feledjétek, egy hét múlva már az első döntő adással jövünk, folyamatosan frissülő beszámolóval érkezünk, és kiderül az is, ki lesz a szerencsés tizenharmadik, aki a nézőktől kapott esélyt a folytatásra. Tartsatok velünk akkor is!

Emlékeztetőül

A biztos továbbjutók a következők: Horányi Juli, Andelic Jonathan, Kállai-Kiss Zsófi, Jakab-Péter Izabella, Ilyés Jenifer, Tóth Andi, a Pálinka Republik, a Spoon, a Tha Shudras, Szabó Richárd, Borbély Richárd és Nagy Richárd.

A tizenharmadik helyet megcélozva várja a voksokat: Krizsma Gwendolin, a Rosewood, Horváth Krisztián és Benji.

Ki a kedvenced a Mentorházba került fiúk közül? VOKS LENT!

Videók

-kiko-

[2014.10.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még