2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

The Billing Bodies hallható a Petőfin!

Egy zenekar, amelyről hallottunk már egy keveset. Egy csapat, akikről még nagyon sokat fogunk hallani. Egy zene, ami kicsit rock, kicsit ska, kicsit punk és kicsit pop, és amely nem akar mást, csak szórakoztatni. Azt viszont tud.

A The Billing Bodies zenekar körül igencsak felgyorsultak az események. Új lemez, új klipek, klubkoncertek miatt sűrű lett a zenekar élete. Persze nyilván örülnek ennek a tagok és a rajongók, és valóban: mára már mindenki láthatja, hogy itt valami nagy dobás készül!

A siker recepthez pedig az összes összetevőt beszerezték: van egy csinos, remek hangú énekesnőjük, egy kellemes orgánumú énekesük, és egy rutinos zenekaruk. Ráadásul most a legfontosabb összetevőket is megtalálták, ezek pedig a hitelesség, a mondanivaló és az ízlés. 

Az alapok tehát megvannak. Semmi extrára ne gondoljon az olvasó, nem bújnak extrém maskarákba, nem kísérleteznek formabontó hangszínekkel, és nem szaladnak végig a Váci utcán pucéran. Viszont zenélnek, élőben teszik, és jól csinálják, frappáns szövegeik miatt pedig már most kialakult rajongótáboruk van.


Ezzel biztosan nem töltenének meg egy sportcsarnokot, viszont arra például remek alkalom adódott nemrég, hogy jótékonykodjanak. Egy Haitin lévő árvaháznak gyűjtöttek a legutóbbi koncertjükön, amelyre a Mazel Tov-ban került sor. Nekem ez máris szimpatikus gesztus.
És itt érkeztünk el írásunk apropójához, ugyanis az MR2 Petőfi Rádió Vadonat című műsorában vasárnap bemutatkozik országosan is a The Billing Bodies!

Aki pedig ellátogat az oldalra, ott két koncertbelépő mellé The Billing Bodies cd-t nyerhet az, aki elsőnek írja ki a Vadonatban elhangzó szám címét!

Örülünk és drukkolunk nekik, biztosak vagyunk abban, hogy megérdemlik a sikert! Szóval játékra fel, hallgassátok a Petőfit, az amúgy is nagyon jó rádió! Aki pedig lemarad róluk, az jöjjön el a Szilvupléba, október 9-én ugyanis ott csap a húrok közé a zenekar!
 

[2014.09.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még