2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Eminem
Katy Perry
Bruno Mars
Beyoncé

MTV EMA 2014: a jelöltek névsora

Kiderült, hogy kik a 2014-es MTV EMA jelöltjei! Katy Perryt hét kategóriában is jelölték: többek között Taylor Swifttel és Beyoncé-val küzd meg a legjobb női előadó címért. Izgalmasnak ígérkezik Nicki Minaj és Iggy Azalea csatája is, akik a legjobb hip-hop előadó díjáért versengenek, de a csajok esélyesek a legszexibb sztárnak járó gömbre is. A 2014-es EMA-t az MTV élőben közvetíti a glasgow-i Hydro arénából november 9-én, vasárnap este.

Katy Perry korábban már négy csillogó gömböt is elnyert, most pedig hét kategóriában való jelölésével az MTV EMA legnagyobb esélyese. A dögös énekesnő többek között a legjobb női előadó, a legjobb dal, a legjobb videó és a legszexibb énekesnő díjára is esélyes. A jelöltek sorában ezüstérmes helyet foglal el a Nickelodeon üdvöskéje Ariana Grande, akit hat különböző kategóriában jelöltek: a szavazók segítségével akár a legjobb új előadónak és legjobb pop énekesnek járó díjat is hazaviheti. A Happy című dalával taroló Pharell Williams és a frissen felfedezett 5 Second of Summer  5-5 kategória esélyesei. A legjobbak között van a brit Sam Smith, a kanadaiak újonca: Kiesza, a hip-hop királynők: Nicki Minaj és Iggy Azalea, Eminem és az angol tinibálvány a One Direction, akik mindannyian 4-4 jelöléssel várják a szavazást.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.



A legszexibb előadó díjáért olyan énekesnők vannak versenyben: mint a hip-hop dögös csillagjai: Nicki Minaj és Iggy Azalea, az amerikai szőkeség Taylor Swift, a gyönyörű Katy Perry vagy éppen Rita Ora. A legjobb pop előadó kategóriában az ausztrál export 5 Second of Summer a britek kedvencével: a One Directionnel, valamint Ariana Grandéval, Miley Cyrussal és Katy Perryvel száll ringbe a győzelemért. A küzdelem kimenetele nagymértékben függ attól, hogy melyik sztárzenekar rajongótábora lesz aktívabb a szavazás alatt. Rajongók terén mindannyian remekül állnak, így a külön erre a célra alapított díjra is esélyek, hacsak Justin Bieber el nem hozza a címet az orruk elől.

Az MTV EMA –t november 9-én, vasárnap este rendezik meg a glasgow-i Hydro arénában. Szavazni az egyes kategóriákban a www.mtvema.com oldalon lehet, egészen november 8-án, szombat 23:59-ig.

A jelöltek listájáért klikk ak övetkező oldalra.

[2014.09.17.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még